Villa i Bisceglie i Apulien

Villa Santa Croce

 
Villa Santa Croce är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Santa Croce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bisceglie här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villa Santa Croce ligger på landet med 6 km till den vackra och historiska staden Bisceglie. Här bor du i spännande område norr om Apuliens största stad Bari, där kulturstäderna är många och outforskade. Utflykter till pärlor som Barletta, Trani, Ruvo di Puglia, Bitonto och Canosa di Puglia kommer göra din semester till en stor och minnesvärd upplevelse.

Trädgård med jacuzzi och frukter

Från villan har du 6 km till staden, vilket innebär ca. 8 km till havet, men du har också en pool med vattenmassage (2,20 x 2,20 meter) med solstolar i trädgården, som för övrigt ligger mitt bland tre hektar med olivlundar och fruktträd som hör till villan. På villans grund kan du därför, allt efter säsongen plocka fikon, kaktusfikon, körsbär och granatäpplen.

Komforten inomhus

Villa Santa Croce är utrustad med Wi-Fi, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, satellit-TV och tvättmaskin. Den är välinredd och plats finns det i massor för 8 personer.

Villa med 8 sovplatser
Villan är 250 m² fördelade på tre våningar.
- Bottenvåningen består av ett stort vardagsrum med öppen spis, soffor och fåtöljer samt en TV med DVD-spelare, ett matbord och stolar för 8 personer, kök, ett sovrum med dubbelsäng och direkt utgång till terrassen samt ett badrum med toalett och dusch. Från både matsal och kök finns utgång till den stora terrassen (med utsikt över olivlundar) med flera bord, bänkar, stolar och stor grill.
- På andra våningen finns ett stort vardagsrum med TV och två soffor, sovrum med dubbelsäng och direkt utgång till en möblerad terrass med utsikt över olivlundar, sovrum med dubbelsäng och utgång till terrassen via en balkong samt ett gemensamt badrum med toalett och dusch.
- På tredje våningen hittar finner du det fjärde och sista sovrummet som har två enkelsängar (som, om så önskas kan samlas till en dubbelsäng) samt ett badrum med toalett och dusch.

Lägenheten på Villa Santa Croce

Villa med 8 sovplatser

Villan är 250 m² fördelade på tre våningar. - Bottenvåningen hittar du ett stort vardagsrum med öppen spis, soffor och fåtöljer och en TV med DVD-spelare, ett matbord och stolar för 8 personer, ett kök, ett sovrum med dubbelsäng och direkt tillgång till terrassen och ett badrum med toalett och dusch . Från både matsal och kök finns tillgång till den stora, altan (med utsikt över landsbygden) med flera bord, bänkar, stolar och stor grill. - På andra våningen finns ett stort vardagsrum med TV och två soffor, sovrum med dubbelsäng och direkt tillgång till en möblerad terrass med utsikt, sovrum med dubbelsäng och tillgång till terrassen via en balkong och ett delat badrum med toalett och dusch. - På tredje våningen hittar du den fjärde och sista sovrummet som har två enkelsängar (som, om så önskas, kan sättas ihop till en dubbelsäng) och ett badrum med toalett och dusch.

 
 
search map