Villa i Bisceglie i Apulien

Villa Jannuzzi

 
Villa Jannuzzi är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Jannuzzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bisceglie här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna ytterst rymliga villa från 1800-talet mäter hela 500 m² och är invändigt utrustad med aircondition och wi-fi samt utvändigt med privat pool och barnpool. Men andra ord, all nödvändig komfort för en lyckad vistelse i privat villa i det exotiska Apulien.

Perfekt utgångspunkt nära pittoresk stad

Villa Jannuzzi ligger 6 km från det historiska centrum av Trani som är en pittoresk kuststad och mycket sevärd. Villans styrka är utan tvekan den fina placeringen med närhet till stranden samt den enastående utsikten över området frodiga natur som kallas Murgia barese, en vegetation man får ta del av i den stora trädgården med de många olivträd som är så typiska för Apulien.

Läs mer om Villa Jannuzzi

Pool, barnpool och grill

Poolen mäter 14 x 7 meter och är inhägnad och utgör därför ingen fara för lekande barn i trädgården, Dessutom finns det en separat barnpool på 6 meter i diameter (som även fungerar som jacuzzi) i det ena hörnet av poolen. Runt om poolen finner man en stor terrass med solstolar, bord, stolar, parasoller och grill vilket är till stor glädje då man kommer tillbringa mycket av tiden utomhus.

Villa med 12 sovplatser
- Villan är fördelad på två våningsplan. På första våningen finner man ett stort vardagsrum med öppenspis, soffgrupp, satellit-TV och DVD, en fin matsal, kök med 5 kokplattor, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp med frysfack och kaffemaskin samt ett badrum. På andra våningen finner man två sovrum med dubbelsäng i varje, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med en enkelsäng samt ett barnrum med tre enkelsängar och en bäddsoffa för två personer (med tillhörande lekrum med spel och TV). På andra våningen finns även ett badrum med toalett och dusch samt ett badrum med toalett, dusch och badkar. Villan är utrustad med aircondition, wi-fi och privat parkering.

Dölj texten
 
 
search map