Hotell i Bisceglie i Apulien

B&B Le Terrazze

En av de 4 sköna takterrasserna med utsikt över hamnen och havet
 
B&B Le Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Le Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bisceglie här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B Le Terrazze ligger i Bisceglies historiska centrum. Ställets särskilda finess är de många kringel krokiga takterrasserna med havsutsikt och historiska lokaler med gotiska dörrar, stenmurar och friliggande takbjälkar.

Bo historiskt med själ

Den antika fastigheten får tankarna att leda tillbaka till Medeltiden men det finns ändå moderna faciliteter som t.ex. hiss som leder till de många kreativa miljöerna som är ställets absoluta styrka: de 6 takterrasserna med blommor, trädgårdsmöbler, bänkar och utekök. Allt kryddat med en fin utsikt över hamnen och havet. Det finns även en övertäckt terrass ifall man vill dra sig tillbaka här uppe under ett sällsynt sommarregn.

Läs mer om B&B Le Terrazze

Riddarstämning

Frukosten serveras som buffé i den ridderliga kammaren men möjligheten att äta ute på en av terrasserna finns också. Förutom frukostrummet finns det på andra våningen ett uppehållsrum som står till gästernas fria förfogande.

Rummen
- De två rymmliga rummen är inredda med antikviteter och har båda LCD-TV (med italienska kanaler), wi-fi och privat badrum med toalett och dusch. Det sägs att de tjocka stenmurarna innebär att det inte finns något behov för aircondition. Båda rummen har plats för två extra sängar för familjer på fyra personer. Det finns inte havsutsikt från rummen - endast från takterrasserna.

Dölj texten
 
 
search map