Hotell i Bisceglie i Apulien

B&B La Baia

Utsikt från terrassen och två av rummen
 
B&B La Baia är inte tillgänglig i dagsläget
B&B La Baia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bisceglie här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

B&B La Baia ligger vid hamnen i Biscegli. Värden Alessandro erbjuder fyra nyrenoverade rum och en gemensam solterrass med havsutsikt.

En kort promenad till den gamla stadsdel i Bisceglie

Detta B&B ligger i en byggnad endast ca. 150 meter från Bisceglies historiska centrum och inom 50 - 100 meter finner man flera restauranger, affärer och strand (vit småsten). Alessandro erbjuder även parkering i garage (mot liten avgift) - alternativ parkera på gatan som är gratis där man ofta finner plats, sånär som högsäsongen i augusti. Värden ställer även mountainbikes till förfogande (också mot avgift). Tågstationen ligger ca. 1 km bort.

Läs mer om B&B La Baia

Frukostmatsal med öppenspis

Vänder man blicken inomhus finner man uppehållsrum med öppen-spis med frukostavdelning där frukost serveras med bl.a. croissant, juice, cappuccino och frukostprodukter. Tiden för frukost koordineras dagen innan. Det finns dock ingen hiss. Till sist finns det en stor gemensam terrass med havsutsikt som man dock ofta är själv om då det endast finns fyra rum på stället.

De 4 rummen
- De fyra nyrenoverade rummen (2:a & 3:e vån.) bokas alla till samma pris och de har alla sina fördelar. Två av dem (det gröna Edera och det gula Begonia) ligger mot baksidan och har både balkong med lite utsikt till vattnet och plats för en extra säng - dessa rum ligger dessutom lite lugnare i förhållande till trafiken. De två andra rummen vänder mot hamnen och havet - det romantiska rummet Glicine har balkong medan det blå rummet Iris endast har havsutsikt från det stora fönstret. Rummen är så fina och inbjudande, servicen så hög och placeringen så bra att stället lätt skulle kunna bära 4 solar men rummen har inte privata badrum inne på rummen vilket är ett klart minus. Det finns två badrum som de fyra rummen delar parvis varför vi valt att endast ge stället 3½ sol. De är för övrigt utrustade med wi-fi, LCD satellit-TV, minikylskåp och aircondition på alla rum. Ifall det är ledigt vid bokningstillfället kan ett bestämt rum av de fyra garanteras.

Dölj texten
 
 
search map