Agriturismo i Bisceglie i Apulien

Agriturismo Le Vedute

 
Agriturismo Le Vedute är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Le Vedute är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bisceglie här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Le Vedute är omgivet av olivlundar på alla sidor. Mitt i detta paradis av oliver, kaktusfikon, vinrankor, palmer och de karaktäristiska trullo-byggnaderna slår Le Vedute upp dörrarna till ett härligt lantställe med pool. Vill man till stranden rekommenderar vi sandstränderna vid Barletta.

Förutom själva gården med pool och rum som hyrs ut till semesterfirare så har Le Vedute också 8 tunnland mark med oliv-och vinodlingar. Ankommer man i november kan man deltaga i plockning av oliver från de ca. 700 olivträd.

Samtliga rum ligger på markplan och det finns en barnpool, lekplats, bordtennis / bordfotboll, så måste man erkänna att Le Vedute är mycket barnvänligt. Pool och barnpool med saltvatten (utan klor) ligger fint mitt bland exotiska växter och träd som hawaiiblommor och orkidéer. Det finns också ett par vänliga hundar på stället - och det är möjligt att ta med egna djur.

Läs mer om Agriturismo Le Vedute

Inomhus finner man restaurangen där det finns möjlighet att beställa halvpension med fast meny (lokala / italienska rätter baserade på kött, grönsaker och fisk) som serveras kl. 20:00. Det serveras även frukost som buffé - det är också möjligt att njuta av frukosten på verandan. För tillagning av middagen använder gården naturligtvis sin egen olivolja som kan köpas med hem och det finns även möjlighet att besöka deras olivpress ca. 8 km bort ifall man är intresserad.

Rummen
- Den ca. 20 rummen är alla belägna på markplan - de flesta vänder ut till en veranda som dock inte är privat. Alla rum är utrustade med aircondition, LCD-TV, minibar, förvaringsbox och badrum med toalett, hårtork och dusch. Fyra rum har plats för en extra säng och tre rum är stora nog för familjer på totalt fyra personer då de har våningssängar för barn.

Dölj texten
 
 
search map