Hotell i Bari

Oriente Hotel

 
Oriente Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Oriente Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Bari här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Historiskt centrum

Bari är kanske inte den första staden som dyker upp i tankarna, när du ska planera en storstadssemester, och sanningen är att ett besök här bäst kombineras med andra attraktioner i Apulien. Men staden i sig bjuder faktiskt på ett mycket intressant och historiskt centrum, som du enkelt kan spendera ett par dagar på att utforska.

Njut av en drink på en historisk Piazza

Vecchia Bari är den gamla, historiska delen av centrum och bjuder på attraktioner som ligger inom en timmes promenad. Den romerska kyrkan Basilica di San Nicola är Baris mest berömda kyrka, och är dedikerad Sankt Nikolaus, också känd som Jultomten. Cattedrale di San Sabino är en annan romersk kyrka som också är värd ett besök. Därutöver hittar du ett par vackra torg: Piazza del Ferrarese och Piazza Mercantile. Dessa torg är ultimata stopp för en lunch eller en kaffe/drink med massor av urval av restauranger och caféer med utomhusservering. Torgen är eleganta, historiska och en mötesplats för stadens lokala. Det är också populära platser för ficktjuvar, så håll koll på dina värdesaker.

Panoramaudsigt fra tagterrassen

Hotellets härligaste pärla är nog takterrassen på 7:e våningen. Det är det ultimata stället att starta din dag på, och njuta av utsikten medan du intar ditt morgonkaffe. Här kan du också koppla av efter en lång dag med sightseeing i staden, kanske med en drink i handen? Barpersonalen serverar gärna din favoritdrink eller ett lättare snack under dagen. Frukostbuffén är bra och kontinental, kom bara ihåg att be om en nybrygd kaffe när lusten faller på.
Det finns bra restauranger överallt i närheten av Oriente Hotel.

Läs mer om Oriente Hotel

Arbete eller semester? Oriente passar till allt

Om du kommer till Bari på grund av arbete, har Oriente en konferens- och möteslokal, samt andra separata rum som kan användas till lite av varje. Parkering på hotellet är mot en avgift, men det erbjuds wifi på hela hotellet. Om du tycker bättre om att cykla, än att promenera, kan du fråga i receptionen, då de har en egen cykeluthyrning.

Moderna, klassiska rum

Oriente Hotel har totalt 75 rum, inredda i modern klassisk stil. Alla rum är utrustade med aircondition, satellit-TV, wifi, minibar, kassaskåp, skrivbord, eget badrum med dusch och badrock.

Läs om rummen på Oriente Hotel

Dölj texten
 
 
search map