Hotell i Bari

Mercure Villa Romanazzi Carducci

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

I utkanten av Bari

Mercure Villa Romanazzi Carducci ligger lite isolerat utanför staden Bari, cirka 20 minuters promenad från stadens centrum, och endast 800 meter till Bari station (järbnvägen går strax intill). Du kan därför anlända både i bil, buss eller till fots.

Dyk ner i hamnstadens historiska centrum

Bari är en fantastiskt stad som passar bra till ett besök på några dagar. Utöver att vara en hamnstad med färjerutter till Dubrovnik, Montenegro och Albanien, erbjuder den också en livlig historisk stadskärna. Vecchia Bari är det historiska mekkat i Bari, och du kan utforska det genom att ta en promenad på några timmar. Den romansk-inspirerade kyrkan, Basilica di San Nicolo, är Baris mest berömda kyrka, och är dedikerad Sankt Nikolaus - eller, som de flesta känner till honom som: Jultomten. Cattedrale di San Sabino är också en vacker kyrka som är värd ett besök. När hungern anmäler sig, kan du njuta av en välförtjänt lunch på ett av Baris trevliga torg, t.ex. Piazza del Ferrarese och Piazza Mercantile som bjuder på massor av möjligheter då det kommer till restauranger och caféer med utomhusserveringar. Torgen är eleganta - och det är inte så märkligt att de är de lokala mötesplatserna i staden.

En trädgård med flera hemligheter

Villa Romanazzi Carducci Hotel var på 1800-talet en herrgård, och består idag av en modernare del och en historisk, äldre del. Den stora och eleganta trädgården är bostadens pärla, och ger sina gäster de perfekta ramarna för att slappna av, oavsett om det är genom en tur på alla de stigar som leder fram mellan de aromatiska träden, eller om det är för ett dopp i den stora poolen. Du kommer genast känna dig som hemma här.

Läs mer om Mercure Villa Romanazzi Carducci

Total avslappning och dynamisk aktivitet på samma ställe

Då Villa Romanazzi Carducci ligger utanför stadens centrum, erbjuder stället det där lilla extra till sina gäster. Vid poolen kan du njuta av trädgårdens harmoni från din liggstol, och om vädret inte tillåter att du lägger dig i trädgården, kan du istället välja att njuta av lite wellness på hotellets SPA. Här finns bastu, turkiskt bad och spabad, och om du är aktiv av dig ka du också hålla dig i form på det lilla gymmet.

En kulinarisk upplevelse

Carducci-restaurangen specialiserar sig på det italienska köket, med fokus på rätter från Apulien, och är öppen både till lunch och middag. Den amerikanska frukostbuffén är omfångsrik, och bjuder på ett läckert urval av hemlagade rätter med lokala råvaror. Under högsäsongen är det möjligt att äta frukost och middag utomhus på terrassen. Baren i lobbyn erbjuder också lättare snacks och rätter innan och efter maten, om du har lust till det. Om du ankommer i bil, finns det gott om parkeringsplatser vid hotellet (mot avgift), och det är också gratis wifi på hela stället.

Moderna och rymliga rum

Mercure Villa Romanazzi Carducci har totalt 117 rum, alla utrustade med moderna faciliteter. Alla rum har som minimum satellit-TV, minibar, wifi, telefon och eget badrum med hårfön.

Läs om rummen på Mercure Villa Romanazzi Carducci

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map