Villa i Alberobello i Apulien

Trullo Prezioso

 
Trullo Prezioso är inte tillgänglig i dagsläget
Trullo Prezioso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alberobello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trullo Prezioso ligger på en utsiktspunkt i natursköna omgivningar ca. 3 km från det pittoreska centrum i Alberobello.

Detta Trullo hus är omgivet av en stor frodig trädgård med körsbärsträd, olivträd och mandelträd runt omkring på de böljande kullarna som är utmärkta för promenader och cykelturer i området. Här kan man koppla av med sin familj eller vänner under samtliga årstider tack vare det milda klimatet året runt - men det finns även värmeanläggning i huset för de som vill resa under hösten / vintern.

Läs mer om Trullo Prezioso

Vid huset finns en fin och stor terrass som delvis är övertäckt samt med tillhörande grillplats och utekök. Dessutom finns det en skön pool på 15 x 7 meter. Gästerna kan även roa sig med bordtennis samt hyra mountainbikes. Huset är perfekt för familjer med både mindre och större barn på grund av de stora markarealerna runt huset. Härifrån kommer snabbt runt och kan besöka spännande utflyktsmål som som städerna Locorotondo, Martina Franca och Ostuni. Till stränderna vid Monopoli och Polignano a Mare är det ca. 10 kilometer.

Trullo-hus med 4/5 sovplatser:
- Huset består av ett rymligt vardagsrum med öppen spis, satellit-TV, DVD-spelare och kök (med mikrovågsugn, ugn, diskmaskin, tvättmaskin och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng och privat badrum med toalett och dusch, sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel) och badrum med toalett och dusch. Det är möjligt med en extrasäng för ett barn under 12 år.

Dölj texten
 
 
search map