Semesterbostad i Alberobello i Apulien

Trullo Casedde

 
Trullo Casedde är inte tillgänglig i dagsläget
Trullo Casedde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alberobello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den karakteristiska Trullo Casedde ligger i det vackra och speciella centrum av Alberobello.

Här kan man vistas några dagar för att njuta av den exotiska - nästan äventyrliga stämningen som råder i staden. Man kan om dagen köra runt och besöka de många sevärdheter och kulturstäder i området och koppla av om kvällen tillsammans med de lokala invånarna... Dagtid finns det en hel del turister i Alberobello som vill uppleva stadens genuina centrum med historiska gator och hus. Detta beror mestadels på att Alberobello med sina mytomspunna trullo-hus förekommer på UNESCO's lista över världens kulturarv.

Läs mer om Trullo Casedde

Trullo med 2/3 sovplatser:
- bostaden består av ett allrum med te-kök (två kokplattor), alkov med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Det finns gott om plats för en extra säng. Som i varje trullo finns det inte några stora fönster och bostaden är därför ganska mörk..., men den vita sten som trullo är byggd av reflekterar ljuset riktigt bra, och bara en lampa skapa rikligt med ljus. Inredningen är klassisk för trullo och huset spartanskt vilket ger en skön mix.

Dölj texten
 
 
search map