Semesterbostad i Alberobello i Apulien

Trullo Cappiede

 
Trullo Cappiede är inte tillgänglig i dagsläget
Trullo Cappiede är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Alberobello här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trullo Cappiede är en av de mest klassiska boende från Alberobello. Något som gör denna trullo något mer speciell är dess trädgård, liten men befintlig.

Här kan man vistas några dagar för att njuta av den exotiska - nästan äventyrliga stämningen som råder i staden. Man kan om dagen köra runt och besöka de många sevärdheter och kulturstäder i området och koppla av om kvällen tillsammans med de lokala invånarna... Dagtid finns det en hel del turister i Alberobello som vill uppleva stadens genuina centrum med historiska gator och hus.

Läs mer om Trullo Cappiede

Tvårums-Trullo med 2 sovplatser:
- bostaden består av ett allrum med tekök (två kokplattor), alkov med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Trädgården finns vid entrén och har bord och stolar. Här som i de flesta hus av denna typ finns det inte fönster och det naturliga ljus från solen kommer in från en av de enastående öppningarna i byggnaden, alltså entrédörren. Inredningen är dock mycket trevlig och varm trots det spartanska huset.

Dölj texten
 
 
search map