Omdömen från Trullidea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Trullidea

Läs personliga omdömen av Trullidea som ligger i Apulien. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Trullidea. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Trullidea

Trullidea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Trullidea
Trullo för 2 personer
Trullo för 1 person
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Cajsa-Marie och Stefan från Stockholm i Sverige bodde på Trullidea i Alberobello från den 5. till den 11. oktober 2008.

Vi var mycket nöjda med resan och arrangemanget från er sida. Allting fungerade problemfritt.

Alberobello är en unik och mysig stad. Lokalbefolkningen var tillmötesgående och det var lätt att hitta trevliga restauranger - även om en hel del är rätt "turistiska". En vecka är lagom att stanna - om man gör utflykter i området. Grottaglie är kul att besöka om man gillar keramik. Lecce trodde vi skulle vara en fin medeltida stad, men det visade sig sedan vara en ganska ordinär stad med kyrkor som främsta turistattraktioner. Monopoli är mysigt och trevligt om man vill till il mare. Brindisi och Taranto ska man inte besvära sig om att besöka, de var båda en mycket negativ upplevelse. Landskapet i Puglia är mycket vackert och njutbart att åka genom.

Vår Trullo var så fin och rymlig, i toppenskick, lite kallt men det gick bra med de värmeelement som fanns. Ett stort plus var att frukostmat fanns när man kom fram, det är ju inte alltid som man har möjlighet att handla första kvällen.

Det var så roligt att vara i Italien med vår 6 månaders pojke. Italienarna är så otroligt barnkära. På en trattoria en kväll ägnade sig servitrisen mera åt honom än åt sitt arbete - han fick till och med följa med in i köket. Bordsgrannar på restauranger kan erbjuda sig att hålla i barnet, "så att föräldrarna kan äta i lugn och ro". På flertalet restauranger och trattorier fanns barnstolar. Ingen höjde på ögonbrynet när vi kom in med en baby för att äta middag.

Tack för att vi fick möjlighet att bo i ett fint Trullo!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
Lena med sällskap från Spånga i Sverige bodde på Trullidea i Alberobello från den 21. till den 28. juli 2007.

Hej och tack, Vi är jättenöjda. Alberobello var fantastiskt och verkligen originellt. Helt unikt att komma till en stad med så många trullies. Det var kul att bo i en trulli. Kändes autentiskt och inte alls tillrättalagt för turister. Vi har varit i Italien (Toscana, Umbrien, Rom, kring sjöarna i norr etc) tre somrar i rad. Apulien kändes lite som det gömda Italien. Det var vackert att åka genom landsbygd med röd jord, gamla knotiga olivträd och gamla trullies. Baden var också annorlunda. Man kunde parkera nästan var som helst utmed stranden (nära Monopoli) och bara hoppa i. Stenbad, lite månlandskap även om det fanns sandstränder också. Nästan enbart italienare. Ett tips är att inte missa de fantastiska droppstensgrottorna i Castellana, som ligger mindre en 1 mil från Alberobello. 3-stjärningt i Michelin-guiden och ett världsarv liksom Alberobello. Åker man dit skall man absolut gå den "långa" och mycket lätta turen på 3 km. Annars missar man det vackraste: en grotta med stearinfärgade stalagtiter och stalagmiter. Terracina var också jättefint och ett bra alternativ om man vill bada. Den gamla staden - centro storico - var fin. Terracina ligger bra till för utflykter till Rom och Pompeji. Boendet var bra, men inte lika speciellt som Trullidea. Vi är jättenöjda.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Lena och Lennart med vänner från Lindome i Sverige bodde på Trullidea i Alberobello från den 1. till den 7. oktober 2006.

Vi har haft en mkt bra vecka i Alberobello där vi hade bokat ett Trullihus för 6 personer 1/10- 7/10 2006.
Det vi vill påtala var att huset endast var beräknat för fem personer så den sjätte fick ligga i en tältsäng under veckan. Övrig utrustning kom snabbt på plats efter tillsägning.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2006
Antal resande 6 Vuxna
Namn
Ann-Cathrin och partner från Stockholm i Sverige bodde på Trullidea i Alberobello från den 2. till den 9. september 2006.

Både Alberobello och området var trevligt.
Otroligt vacker natur att från Alberobello ta sig ut mot kusten. Det finns några platser man kan rekommendera speciellt och
det är Vieste och vägen dit samt Martina Franca och Castel del Monte. Det som slår en är hur rent och snyggt det är i dessa gamla stadsdelar som de här städerna har samt all den vänlighet man möter från befolkningen. Trots att de inte kan engelska så blir man ändå vänligt bemött och alla försöker så gott de kan att göra sig förstådda.

Hade nog inte några direkta förväntningar runt boendet, var väl mest spännande att se hur det skulle vara att bo i en Trullo.
Vilket fungerade bra förutom spisen som krånglade men med lite hjälp från personalen fungerade den till slut något så när. Det man skulle kunna "varna" andra för är att inte handla av alla dessa turistaffärer i den mer turistiska delen av Alberobello. De lägger verkligen på sina priser för t ex vinerna, dyrare än i Sverige och andra affärer i Apulien.

Det man kan anmärka på är att adressen där man ska hämta nycklarna inte stämmer nummermässigt, samt att en mer detaljerad vägbeskrivning hade behövts för att hitta fram. Det var svårt när man kom till Alberobello och det var mörkt att hitta. Vi körde säkert runt och frågade oss fram i en timme.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2003
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Masseria Torre Coccaro

Fasano, Apulien

Rekommendationer till dig

Fattorie Santo Pietro

San Gimignano, Toscana

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populärt i Apulien

Hotel D'Amato

Peschici

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

Masseria Casina Vitale

Ceglie Messapica

search map