Agriturismo i Alberobello i Apulien

Trullidea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är lätt, alldeles för lätt att ödelägga gamla städer och hus när hela världens intresse är riktat mot en stad. Detta har vi sett gång på gång i Italien och i andra länder. Få människor har det ansvar som förhindrar dem att försöka profitera så mycket som möjligt på turismen. Oavsett vilka effekter det har på miljön. Ett exempel på moral och visioner finner vi hos detta lilla familjedrivna boendet Trullidea.

En upplevelse ut över det vanliga

Antonietta och Dino har på ett enastående vid renoverat upp gamla trulli-hus runt omkring i staden, och tar emot sina gäster med ett varmt välkomnande. Även om man valt att bibehålla den gamla charmen och stämningen har man fått med nutidens krav kring komfort. Det finns ca. 30 trulli-hus som ligger runt omkring i Alberobello samt i lantliga omgivningar precis utanför staden. Några hus har även privat terrass / utomhusområde (kan beställas mot tillägg). Gratis parkeringsplatser (vita rutor) finns 500 m utanför Alberobellos historiska centrum på gatan Via C. Colombo.

Läs mer om Trullidea

Du bor mitt i Alberobello

Här är det inte som på så många andra ställen, ”pseudotrullier”, som bara liknar tidigare byggnadsverk. Detta är äkta vara! Eftersom det handlar om hus som har flera hundra år på nacken, ser alla hus olika ut (några har t.ex. loft). Vissa ligger mitt i staden, andra ute på landet (men med gångavstånd till centrum), vissa är enrummare, andra kan ha hela tre rum osv. Inredningen är trevlig och rustik och den speciella runda formen sätter en speciell charm på husen. Annars är husen ganska enkla, precis som de alltid varit. Det skall uppmärksammas att i de rum som används som hotell finns inte kökfaciliteter.

De olika byggnaderna ligger i hjärtat av Alberobello och några i utkanten. Det är möjligt att använda några av de 30 trulli-husen på hotellbasis. I restaurangen L'Aratro serveras det traditionella apuliska rätter. Från restaurangens stora terrass har du en fantastisk utsikt över Alberobellos trullihus.

L√§genheterna på Trullidea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map