Agriturismo i Alberobello i Apulien

Trullidea

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är lätt, alldeles för lätt att ödelägga gamla städer och hus när hela världens intresse är riktat mot en stad. Detta har vi sätt gång på gång i Italien och i andra länder. Få människor har det ansvar som förhindrar dem att försöka profitera så mycket som möjligt på turismen. Oavsett vilka effekter det har på miljön. Ett exempel på moral och visioner finner vi hos detta lilla familjedrivna boendet Trullidea.

En upplevelse ut över det vanliga

Antonietta och Dino har på ett enastående vid renoverat upp gamla trulli-hus runt omkring i staden, och tar emot sina gäster med ett varmt välkomnande. Även om man valt att bibehålla den gamla charmen och stämningen har man fått med nutidens krav kring komfort. Det finns ca. 30 trulli-hus som ligger runt omkring i Alberobello samt i lantliga omgivningar precis utanför staden. Några hus har även privat terrass / utomhusområde (kan beställas mot tillägg). Gratis parkeringsplatser (vita rutor) finns 500 m utanför Alberobellos historiska centrum på gatan Via C. Colombo.

Du bor mitt i Alberobello

Här är det inte som på så många andra ställen, ”pseudotrullier”, som bara liknar tidigare byggnadsverk. Detta är äkta vara! Eftersom det handlar om hus som har flera hundra år på nacken, ser alla hus olika ut (några har t.ex. loft). Vissa ligger mitt i staden, andra ute på landet (men med gångavstånd till centrum), vissa är enrummare, andra kan ha hela tre rum osv. Inredningen är trevlig och rustik och den speciella runda formen sätter en speciell charm på husen. Annars är husen ganska enkla, precis som de alltid varit. Det skall uppmärksammas att i de rum som används som hotell finns inte kökfaciliteter.

Trullo med frukost eller halvpension

Det är möjligt att använda några av de 30 trulli-husen på hotellbasis och då välja att bo med halvpension som serveras i restaurangen L'Aratro där det serveras traditionella apuliska rätter. Från restaurangens stora terrass har man en fantastisk utsikt över Alberobellos trullihus. Det finns inte köksfaciliteter i de trullihus som bokas på hotellbasis.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Covo dei Saraceni

Polignano a Mare, Apulien

Locanda di San Martino

Matera, Basilicata

Masseria Torre Coccaro

Fasano, Apulien

Rekommendationer till dig

Villa Sciare Modo

Scillichenti, Sicilien

Tenuta di Roccadia

Carlentini, Sicilien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Apulien

Palace Hotel San Michele

Monte Sant'Angelo

Masseria Appidè

Corigliano d’Otranto

search map