Hotell i Valtournanche i Aostadalen

Hotel Grandes Murailles

 
Hotel Grandes Murailles är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Grandes Murailles är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Valtournanche här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Grandes Murailles byggdes på 50-talet av en av de mest berömda guiderna i dalen. Det blev renoverat och nyöppnat i augusti 1999 av en av hans syskonbarn. Det ligger i centrala Valtournenche, 8 km från Cervinia. Det är ca. 800 meter från skidliften som är ansluten med Cervinia och Zermatt skidområde.

Hotellets 16 rum har blivit renoverade med fokus på att skapa en traditionell atmosfär, så man finner familjens gamla antika möbler tillsammans med modern komfort. Rummen är alla utrustade med telefon, satellit-TV, badrum med hårtork, toalett och dusch eller badkar. Vissa rum har även balkong. Det finns endast 4 superior-rum: tre av dem ligger på översta våningen medan det sista ligger i ett närliggade chalet (annex). Hotellets enda junior suite har en stor balkong samt minibar och soffa.

Läs mer om Hotel Grandes Murailles

På hotellet finns det vidare bar, skid-depo, hiss, garage och ett trevligt uppehållsrum med öppen spis där man kan slappa och bläddra i någon av de många guideböckerna över dalen. Dessutom kan man använda sig av gym med tillhörande bastu och dusch med vattenmassage. Middagen serveras på en restaurang i närheten av hotellet medan frukosten serveras på hotellet.

Dölj texten
 
 
search map