Semesterbostad i Saint-Pierre i Aosta

Residence Chateau

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nere i botten av dalen som genomgår Aosta ligger staden Saint-Pierre omgivet av majestätiska och ointagliga slott och borgar. Vid sidan av slottet i Saint-Pierre kan man bo i fina lägenheter med utsikt till slotten och samtidigt ha en god utgångspunkt för utflykter i Alperna (motorvägsavfarten ligger endast 3 km bort).

Granne till slottet Saint-Pierre

Residence Chateau har ett enastående läge med utsikt till Saint-Pierre slott som endast ligger 5 minuter bort till fots. Om kvällarna då slottet är upplyst härskar en närmast trollbindande stämmning över det. I samma byggnad som Residence Chateau finner man en bar med förfriskningar, desserter och glass. Man kan parkera gratis framför hotellet på en offentlig parkering.

På hotellet finns en reception och till vänster om receptionen ligger frukostmatsalen (frukost kan väljas till). Här finns dessutom ett uppehållsrum med TV och bar (det finns dock ingen hiss).

Enrumslägenheter med 1+2 sovplatser (med balkong)
Enrumslägenheter med separat matplats med bord och stolar, skåpskök med 2 kokplattor, kylskåp och micro samt en sovavdelning med dubbelsäng och möjlighet till extra säng. Lägenheten är dessutom utrustad med telefon, internet och satellit-tv samt eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Antigen finns en omöblerad balkong med landskapsutsikt eller utsikt mot slottet.

Tvårumslägenhet med 2+3 sovplatser (med balkong)
Tvårumslägenhet med uppehållsrum med matbord och stolar, skåpskök med 2 kokplattor, kylskåp och micro och möjlighet till extra säng. Det finns dessutom ett sovrum med dubbelsäng och eget badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är utrustad med telefon, internet och satellit-tv. Antigen finns en omöblerad balkong med landskapsutsikt eller utsikt mot slottet.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Oasi del Viandante

Dervio, Lombardiet

Terrazza Pascià

Oggebbio, Piemonte

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

search map