Omdömen från Hotel Vagneur

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Vagneur

Läs personliga omdömen av Hotel Vagneur som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Vagneur. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt och charmigt litet bergshotell

Vi fick en bra upplevelse, fin service och härlig mat, men hotellet är något slitet och vi fick t ex en nyckel som inte passade, så det var något besvärligt att både låsa och låsa upp dörren till rummet.
Det var rent och fint överallt och sängarna var helt ok.
Personalen var tillmötesgående och varje morgon gick värden igenom och förklarade kvällens meny för oss, så att vi kunde välja de rätter föredrog.

Hotel Vagneur
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Vagneur
Rum med balkong och
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Vagneur

Hotel Vagneur
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Vagneur
Rum med balkong och
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mys bland bergen och fantastisk utsikt

Ännu ett trevligt hotell, som vi hittat via In-Italia. Hotellet är stadens samlingsplats med bar och restaurang. Rar och uppmärksam värd med trevlig personal, som var redo med goda råd, tips och massor av lokal, god mat. Vi hade ett litet familjerum med balkong och fantastisk utsikt mot Gran Paradiso och Aostadalen.
Bjällror och klockklang från får och kor och vackra vandringsleder precis utanför dörren, Allt var fantastiskt, även om rummet var lite slitet och lite litet för fyra personer. Dock var allt rent och fint.

Vi anlände mitt i Vens stadsfest, första helgen i augusti, en trevlig upplevelse. Det var långt till närmaste riktiga inköpsställe (staden Saint Pierre i dalen). Därför var det bra med halvpension på hotellet.

Rekommendationer till andra gäster

Ett litet utflyktstips: om man inte vill åka med den stora kabinliften upp över Mont Blanc kan vi rekommendera en kortare tur med liften ”Funivie Mont Blanc Courmayeur” i centrum av Courmayeur. Där kommer man snabbt upp på berget "framför" Mont Blanc med vacker utsikt både mot glaciärer och på andra hållet ut över Aostadalen.
Det fins för övrigt en offentlig swimmingpool däruppe - så ta med badkläder.

Hotel Vagneur
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Vagneur
Rum med balkong och

Inventarierna var lite slitna
 
Faciliteter på stället
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Kirsten og rejsefælle fra Brønshøj boede på Hotel Vagneur i Saint Nicolas

Hotel Vagneur i Aostadalen , eller snarare ovan, nämligen 1735 m höjd, med otroliga vyer, mycket söta värdar, vi åt varje dag på hotellet, lite tung diet, men deras anti pasta var utmärkt. Du kan också beställa lunchpaket för vandringar i de fantastiska bergen. Många turer börjar i den lilla "stad" Vence. Det går lite brant i början.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Bengt och fru från Malmö i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 1. till den 4. juli 2012.

Vi var mycket belåtna med vistelsen på Hotel Vagneur. Maten var jättegod. Vi fick välja mellan 5-6 för-huvud och efterrätter med lokal prägel. Personalen var mycket hjälpsam och talade bra engelska.
Utsikten från rummet var fantastisk och vandringen till en sjö på 2400 möh suverän. Hotellet kan absolut rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Karin och Ulf från Västerås i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 28. till den 30. juli 2010. Innan dess hade de bott på Hotel Marina vid Viveronesjön samt B&B Fior di Farine i La Morra.

Det lilla hotellet i byn Vens hade ett fantastiskt läge med utsikt över Aostadalen och bergen. Rumsstandarden är enkel. Maten på hotellet var vällagad och god. Hotellägaren var mycket hjälpsam och talade bra engelska och gav många förslag på vandringar i omgivningarna. Vi hade fantastiska dagar i Vens och vandrade i vacker natur med stor rikedom av blommor och fjärilar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Olof och Ingrid från Uppsala i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 26. juni till den 3. juli 2009.

Detta är tredje sommaren i följd vi besökt Hotell Vagneur så då förstår alla att vi gillar stället. Läget är fantastiskt (1700 m över havet och med en vidunderlig utsikt över Aostadalen och Alperna), maten mycket god (italiensk husmanskost vanligtvis 3 rätter + en kväll med 5-rätter) och personalen vänlig (känslan av att bo hemma hos). Massor av fina och otroligt vackra vandringsleder runt husknuten och duger inte dessa kan man lätt med egen bil ta sig till Grand Paradiso. Inget negativt? Jo, rummen är av den enkla rustika typen. Förvänta er inga Hästensängar eller lyxigt badrum. Denna sommar bodde vi 7 nätter men fick inget handduksbyte vilket var lite snålt men ingen katastrof.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva och man från Mölnlycke i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 31. augusti till den 3. september 2006.

Jotack, resan var verkligen till belåtenhet.

Vi bodde i en liten by, Vens, med ett mycket trevligt litet hotell som klättrade på bergskanten. Trevlig miljö, och god mat. Mycket hemkänsla.
Och med strövområde och vandringsleder direkt utanpå knuten. Stor nytta hade vi av hotellägaren som tog sig tid och rekommenderade de trevligaste rutterna. Så vi är mer än nöjda, det är ett ställe att längta tillbaka till.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2006
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Maria och man från Vällingby i Sverige bodde på Hotel Vagneur i Saint Nicolas från den 2. till den 7. juli 2005.

Resan var toppen! Staden Saint Nicolas var mycket gemytlig men vi bodde i Vens som låg en bit utanför och den låg otroligt fint och precis i anknytning till många vandringsstråk som var väldigt fina och vackra.
Boendet var över förväntningarna. Rummen var fina med trevlig inredning och vacker utsikt, men det väldigt lyhört. Maten och servicen var mycket bra och personalen väldigt hjälpsamma.
Tips: De första dagarna inte hyra bil utan njuta av omgivningarna och vandra. Hyra bil sedan och åka till Valgrisenche och MTB cykla. Hyra cykel i Courmaeur eller i Aosta är ett tips.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aostadalen

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Hotel Eremo Gaudio

Varenna, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Residence Petit Tibet

Cervinia, Aostadalen

La Foresteria di San Leo

Trivigno, Basilicata

Hotel Ad Gallias

Bard, Aostadalen

Populärt i Aostadalen

search map