Semesterbostad i Saint Nicolas i Aostadalen

Appartamenti Grand Sarriod

 
Appartamenti Grand Sarriod är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Grand Sarriod är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Saint Nicolas här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Typisk bergstuga som ligger på 1470 m. ö. h och ca. 4 km från Saint Nicolas centrum. Från stället är det ca. 21 km till Aosta och ca. 10 km till närmaste motorvägsavfart.

50 m från stället finns det en parkeringsplats och även bar-restaurangen "Grand Sarriod". Affärer finner man i själva Saint Nicolas ca. 4 km därifrån som man kan ta sig till med offentlig buss.

Läs mer om Appartamenti Grand Sarriod

Den närmaste större staden är Aosta, där man finner flera restauranger och shoppingmöjligheter. Vi kan klart rekommendera ett besök i byn, som präglas av romarnas framfart och ett trevligt centrum.

Lägenheterna har alla kokvrå och badrum med toalett.

Lägenheterna på Appartamenti Grand Sarriod

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (2:a vån.)

Lägenheterna är på ca. 40 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två samt våningssäng och badrum med toalett. Det finns inte balkong.

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (2:a eller 3:e vån. med balkong)

Lägenheterna är på ca. 45 m² och består av vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa för två samt sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett samt balkong.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser - typ A

Lägenheterna är på ca. 50 m² och består av kök en-suite med förhöjning (två trappsteg upp) till vardagsrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett samt balkong.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser - typ B

Lägenheterna är på ca. 50 m² och består av kök en-suite med förhöjning (två trappsteg upp) till vardagsrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett samt balkong.

Tvårumslägenhet med 4/5 sovplatser (1:a vån. med terrass)

Lägenheterna är på ca. 65 m² och består av kokvrå med bäddsoffa för två, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng samt badrum med toalett samt altan med trädgårdsmöbler.

Dölj texten
 
 
search map