Semesterbostad i La Thuile i Aostadalen

Residence Planibel

Exempel på Superior Lägenheter
 
Residence Planibel är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Planibel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Thuile här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Planibel är nyöppnat och ligger precis ovanför skidliften vid sidan av Hotel Planibel, få minuters promenad från centrum. Det är en stor och dominerande byggnad i staden och här ligger också Hotell Planibel. Vid sidan av byggnaden ligger ett shoppingcenter med stormarknad, kiosk, biljard, skiduthyrning, restaurant och pizzeria, pub, konditori och foto affär. Stället passar bra till barnfamiljer, då pist och lift finns precis utanför dörren så att allt är samlat på ett ställe. Vid liften finns en nybörjar backe och en barn lekplats med diverse aktiviteter.

Gästerna kan använda sig av byggningens allmäna lokaler bland annat vardagsrum, TV-rum, bridge rum, mynttvättstuga, skid-depo och parkeringsplats. Garageplats kan man få mot betalning.

Läs mer om Residence Planibel

Alla 230 lägenheterna är utrustade med kokvrå och mikrovågsugn i vardagsrummet, telefon, satellit-TV och badrum, safety-box och badrum med hårtork. Några lägenheter har snedtak, då byggningen är i form av en stor stuga. Det finns ingen skid-depå, skidor och pjäxor måste man ta in i lägenheterna.

enrumslägenhet med 2 sovplatser:
- består av vardagsrum med 2 enkel sängar.
tvårumslägenhet med 4 sovplatser:
- består av vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med 2 enkel sängar och två badrum.
trerumslägenhet med 6 sovplatser:
- består av vardagsrum med bäddsoffa, sovrum med 2 enkel sängar, sovrum med våningsäng och två badrum.

Lägenheterna av typ Superior är nyligen renoverat och ligger nära komplexets torg och skidliftarna.

Det obligatorisk Planibel Card betalas på stället, inkluderar dags- och kvällsunderhållning, piano bar, barnklubb för barn mellan 4 till 12 år, entré till diskotek och inomhuspoolen vid lägenheterna, sauna, tyrkiskt bad och fitness center. Mot betalning kan man få använda squash banan, solarium och massage.
OBS: diskotek, squach bana, boccia, barnklubb, underhållning och sauna, turkiskt bad och fitness center är bara aktivt från 20/12 till 28/3.

Dölj texten
 
 
search map