Hotell i La Thuile i Aostadalen

Hotel Planibel

 
Hotel Planibel är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Planibel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Thuile här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Planibel ligger ovanför liften i La Thuile, några få minuters gång från centrum. Stället har bekväma rum, alla med telefon, TV, minibar, badrum med badkar och dusch. Hotellet har även lägenheter. På sidan av hotellet finns ett inköpscenter med stormarknad, kiosk, skiduthyrning, restaurang och pizzeria, pub, konditori och fotoaffär.

Hotellets restaurang serverar både traditionella rätter från Aosta dalen och mer internationella specialiteter. Gästerna kan dessutom använda hotellets allrum, TV-rum, bridge rum och mynttvätteri, skiddepå och det finns hiss, parkeringsplats och - mot betalning - garage. Vid sidan av hotellet ligger ett affärscentrum med livsmedelsbutik, kiosk, biljard, skiduthyrning, restaurang och pizzeria, pub, konditori och fotobutik.

Läs mer om Hotel Planibel

Hotellet har 248 komfortabla hoteelrum med telefon, satellit-Tv, minibar, badrum med badkar eller dusch och hårtork. De flesta rum har balkong. Det är möjligt att vara fem personer i ett rum. Det finns även sammanhängande rum, fyrbäddsrummen har är alla två rum och två badrum.

Priset inkluderar Planibel Card, tillträde till dags- och kvällsunderhållning, piano bar, barnklubb för barn mellan 4 och 12 år, entré till diskotek, inomhuspool vid lägenheterna, sauna, turkiskt bad och fitness center. Mot betalning kan man använda squash bana, solarium och massage.
OBS: Diskotek, squash bana, boccia, barnklubb, underhållning, sauna, tyrkiskt bad och fitness rum är bara öppet från den 20/12 til den 28/3.

Bytdag är specificerat med datum ovan under de andra perioderna.
Erbjudande för alla perioder: 2 vuxna och 2 barn (2-12 år) betalar som 3 vuxna

Dölj texten
 
 
search map