Hotell i La Thuile i Aostadalen

Hotel Le Miramonti

 
Hotel Le Miramonti är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Le Miramonti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Thuile här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Le Miramonti ligger vid den lilla floden Dora som löper förbi La Thuiles stämningsfulla centrum. Läget är därför lugnt och panoramiskt, endast 400 meter från skidliften i staden och det finns en skidbusshållplats vid hotellet. Kaffèer och pubar i närheten av hotellet.

Själva byggnaden är från 1887 och renoverades senast år 2006. Hotellet är elegant inrett med en traditionell prägel med trä i både tak och väggar. På hotellet finns en dygnsöppen reception, bar, hiss, wi-fi internet i entrèn bredvid receptionen och garage som man kan använda mot betalning. Det finns även offentliga parkeringsplatser vid hotellet.

Läs mer om Hotel Le Miramonti

Hotellets restaurang är elegant och fint inredd. Här gör man traditionella rätter med inspiration från Aosta dalen. Halvpension inkluderar att man varje kväll kan välja mellan tre olika 4 rätters menyer. Frukosten serveras på buffè.

I Hotel Miramontis wellness center är det möjligt att bada i inomhus poolen elller slappa av i en bastu eller turkisk bad. Mot beställning är det även möjligt att få massage och diverse skönhetsbehandlingar. Uppmärksamma dock att tillgången till wellness centret endast är till för barn och vuxna över 12 år.

Hotellets 44 rum är alla rymliga och fint inredda. Det är ingen skillnad vad gäller faciliteterna i Superiorrummen eller Comfortrummen. Superiorrummen är dock något större. Alla rum har minibar, safteybox, satellit-TV, telefon och badrum med toalett och dusch.

OBSERVERA vänligast:
- Vid uppehåll över nyår är nyårsmiddag obligatorisk och inkluderar 6 rätter samt levande musik
- Önskar du att äta a la Carte på restaurangen så får man 50% rabatt på alla rätter
- Veckopriserna gäller endast vid ankomst lördag eller söndag, i vissa perioder endast om söndagen

Dölj texten
 
 
search map