Semesterbostäder & hotell i La Thuile

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ännu en liten pärla i Aosta dalen. La Thuile i den lilla Sankt. Bernard dalen är inte speciellt känd i Norden och det är synd. Här ligger ett riktigt välfungerande skidområde mellan Italien och Frankrike. Skidområdet når ut över La Thuile på den italienska sidan och La Rosière i Savoyen på den franska sidan.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Där finns en makalös utsikt ut över Pré Saint-Didier klippan, Rutor glaciären och Mont Blanc. Här finns över 150 km.pister av alla svårighetsgrader. Liftsystemet är helt nytt och väldigt välfungerande, så att även på dom mest hektiska dagarna är där obetydlig väntetid. La Thuile ligger på 1441 meters höjd och skidterrängen når upp till 2641 meters höjd, och garanterar snö långt in i säsongen. Skulle det vara lite snö finns det tillgängligt effektiva snökanoner. När tröttheten gör sig påmind, kan man förslagsvis slå sig ner på någon av de trevliga restaurangerna i området, där man kan njuta av typiska lokala rätter och få den goda caffé alla Valdostana.

Läs mer om La Thuile

La Thuile är väldigt liten, men här finns dock restauranter, skridskobana, simhallar, barer och diskotek. Men även om det är ett framstående skidområde, är det inte stället med det vilda afterski och häftiga nattliv.

För bilister är det lättast att köra från Genève genom Mont Blanc tunneln. Kommer man med flyg är det lättast till Genève men också Torino och Milano är goda alternativ. Körtid från Genève är ca.1 - 1,5 timme, från Torino 1,5 - 2 timmar och från Milano 2 - 2,5 timmar.

Dölj texten
 
 
search map