Aosta Karneval I Verrès

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Karnevalen I Verrès är kanske en av de mest suggestiva karnevalerna I Italien. Den härör från 1450 då Caterina di Challant en av adlels damerna i staden passerade på stadens torg med sitt följe och stannade upp för att dansa med några av stadens ungdomar som spelade musik och sjöng.

Denna episod lever fortfarande kvar i invånarnas minne och är är grunden till att den är en del av deras stolthet och upphov till stora festligheter. Under karnevalen råder en magisk stämning med människor utklädda i historiska kostymer och Catarina di Challant dansar än en gång på stadens tog till tonerna av tamburer och tromboner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Festligheterna pågår i 4 dagar med musik, korteger på gator och torg, provsmakning av olika lokala produkter och stadens borg återupplever även dess forna glans med gala kvällar och underhållning av olika slag.

 
 

Populärt i Aosta

search map