Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Hotel Walser

 
Hotel Walser är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Walser är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Courmayeur här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Charmig liten stad vid foten av Mont Blanc

Courmayeur är utan tvivel ett av de härligaste skidområdena i Valle d'Aosta. Det är en charmig liten stad, och den är först och främst känd som centrum för bergsbestigning på Mont Blanc. I centrum hittar du trevliga butiker, barer och restauranger. På ena sidan berget ligger Chamonix, ett av Frankrikes mest berömda skidresorter. Pisterna runt Courmayeur när upp till 2755 meters höjd, och från Cresta Youla-liften har du ca 100 km pist framför dina fötter. Du hittar inte många skidområden som bjuder på samma stora variation.

Wellness och alpstämning

Hotel Walser bjuder på god komfort till alla. I wellness-området kan du njuta gott av en skön, avslappnad alpstämning, och det är det perfekta stället att koppla av på efter en lång dag i backarna. Du kan nyttja både finsk bastu, varm jacuzzi och få diverse behandlingar och massager i spa:et. Avslappningsrummet är som skapt till att sitta tillbakalutad och tänka tillbaka på dagens utmaningar på skidor. Till de extra aktiva finns här ett gym, där du kan värma upp inför dagen eller göra slut på all energi på eftermiddagen. Restaurangen på hotellet är också öppen för offentligheten, och erbjuder halvpension samt a la carte-menyer. Köket serverar lokala och italienska rätter. I de gemensamma områdena kan du nyttja wifi och på hotellet finns skidskåp till dina skidor och din övriga utrustning.

Läs mer om Hotel Walser

Rum i rustik, alpin stil

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel Walser

Läs personliga omdömen av Hotel Walser som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Walser. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Valuta för pengarna

Walser är ett mysigt och väldigt trevligt hotell. Det har en perfekt placering med närhet till centrum och skidområdet. Rummen är stora och hotellets personal är jättetrevlig och serviceminded. Vi kan varmt rekommendera Hotel Walser och vi kommer garanterat tillbaka igen.

Läs mer
 
search map