Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Grand Hotel Royal e Golf

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Courmayeur är ett av de mest attraktiva skidområden i Aostadalen. Det är en mysig liten stad som är mest känd för att vara det område där man samlas för att klättra på Mont Blanc. Aostadalen, eller Valle d'Aosta som italienarna säger är också känd för att vara en kvalitetsmedvetet område med spännande butiker, barer och restauranger. Vinter som sommar, det spelar ingen roll - hit kan du komma året runt för att njuta av uppfriskande bergsluft och vacker natur.

Skidåkning på gränsen till Frankrike

På andra sidan av berget ligger Chamonix som är en av de mest populära skidorterna i Frankrike. Courmayeur började utvecklas som en skidort efter 2:a Världskriget och få ställen är så speciella som detta. Backarna runt Courmayeur når en höjd på 2.755 meter och från Cresta Youla linbanan finner du ca. 100 km pist utanför dörren. Hotellets skidbuss tar dig till Courmayeurs liftar som tar dig upp till 600 meter och sedan tar det ca. 15 minuter för att nå de snöklädda pisterna. Grand Hotel Royal e Golf ligger på centrala Via Roma med butiker och trevliga restauranger på mycket kort gångavstånd.

Roliga sommaraktiviteter väntar dig

Men det är inte bara skidåkning som lockar utan i området finns det massor av roliga aktiviteter att hitta på. Du kan självklart ägna dig åt hiking och trekking men även golf, paraglide, vattensporter som kanot och rafting, ridning och klättring.

Flera fina faciliteter och hög service

Söker du efter hög service och ett kvalitetshotell är Grand Hotel Royal e Golf ett utmärkt alternativ där du både kan njuta av skidområdena på vintern, men också en aktiv semester med vandring om sommaren. Det är möjligt att vara aktiv runt bergen under alla årstider och som grädde på moset erbjuder Grand Hotel Royal e Golf ett stort urval av wellness-faciliteter där du kan skämma bort dig själv efter en lång dag i bergen. Här hittar du bland annat jacuzzi, bastu, turkiskt bad, uppvärmd pool och ett litet gym med panoramautsikt, en hälsorelaxavdelning och naturligtvis ett brett utbud av behandlingar för kropp och själ.

Pianobar och lounge

Grand Hotel Royal e Golf erbjuder också en stor och bekväm pianobar samt en mysig lounge som kompletteras med en champagnebar där du kan runda av efter middagen. När du bor här bör du definitivt besöka båda hotellets restauranger; Petit Royale och Grand Royale. Båda är mycket populära. Petit Royale har även tilldelats en Michelin-stjärna, så det är inte bara gäster på hotellet som kommer och äter här. En generös frukostbuffé serveras i restaurangen Grand Royale varje morgon. Förutom det erbjuder hotellet gratis Wi-Fi och privat parkering mot avgift.

Läs mer om Grand Hotel Royal e Golf

Eleganta och rymliga rum

Grand Hotel Royal e Golf erbjuder 86 högklassiga rum av olika kategorier. Alla rum är utrustade med Sat-TV, telefon, gratis Wi-Fi, förvaringsbox, minibar, badrum med toalett, badkar eller dusch, hårtork, badrockar och badtofflor.

Läs om rummen på Grand Hotel Royal e Golf

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map