Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Domina Home Les Jumeaux

 
Domina Home Les Jumeaux är inte tillgänglig i dagsläget
Domina Home Les Jumeaux är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Courmayeur här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En charmig stad på gränsen till Frankrike

Under vintertid är Courmayeur ett av de mest attraktiva skidområdena i Valle d'Aosta. Det är en charmig lite ort som primärt är känd som centrum för bergsbestigning på Mont Blanc. Stadens lilla centrum har stilfulla butiker, trevliga barer och bra restauranger. På den andra sidan av berget ligger Chamonix, en av Frankrikes mest kända skiddestinationer. Courmayeur började utvecklas som skidresort efter andra världskriget. Pisterna når upp till 2755 meters höjd, och från Cresta Youla-liften har du cirka 100 km pist framför dina fötter. Det är inte många skiddestinationer som är så omväxlande som Courmayeur. Domina Home Les Jumeaux Hotel ligger cirka 100 meter från Funivia-liften som tar dig upp till Checrouit-pisterna.

En ljuvlig plats även sommartid

Courmayeur är en trevlig liten stad och under sommarhalvåret passar området dig utmärkt som vill vandra och njuta av ett traditionellt bergsliv bland grönskande kullar och ljuva fågelkvitter. Du är omgiven av ett mäktigt landskap och det finns gott om vandringsleder runt om dig. Platsen passar även dig som gillar att ta dig fram på två hjul. Andra aktiviteter förutom hiking och trekking är klättring, hästridning, fiske, paraglide och golf.

Läs mer om Domina Home Les Jumeaux

Hotell i klassisk stil med restaurang och pianobar

Domina Home les Jumeaux (jumeaux betyder tvillingar) är ett hotell i klassisk stil, och består av två byggnader. Huvudbyggnaden har en hall, reception, bar och två restauranger. Den andra byggnaden ligger cirka 100 meter bort, närmre skidliften. Här hos In-Italia vill vi göra dig uppmärksam på att, om du bor i den andra byggnaden, så ska du gå de 100 meterna till den förstnämnda byggnaden för att äta frukost, eller för att besöka baren eller receptionen.

Bra att veta om Hotel Les Jumeaux i Courmayeur

Hotellet har en frukostrestaurang, kaffebar och reception (öppen ett begränsat antal timmar). I pianobaren kan du sippra på din drink medan du njuter av tonerna av levande musik. När vädret tillåter det, kan du också använda utomhusterrassen. Den trevliga restaurangen är öppen till lunch och middag. Köket serverar regionala och internationella rätter. Gratis wifi är tillgängligt i alla gemensamma utrymmen.

Rymliga rum

Hotellet har 85 rymliga rum, många med balkong och utsikt över de storslående bergen. Några av rummen har veranda istället för balkong. Alla rum har minibar, telefon, skrivbord, Sat-TV, och privat badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Domina Home Les Jumeaux

Dölj texten
 
 
search map