Hotell i Courmayeur i Aostadalen

Domina Home Les Jumeaux

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En charmig stad på gränsen till Frankrike

Courmayeur är ett av de mest attraktiva skidområdena i Valle d'Aosta. Det är en charmig lite ort som primärt är känd som centrum för bergsbestigning på Mont Blanc. Stadens lilla centrum har stilfulla butiker, trevliga barer och bra restauranger. På den andra sidan av berget ligger Chamonix, en av Frankrikes mest kända skiddestinationer.

Courmayeur började utvecklas som skidresort efter andra världskriget. Pisterna når upp till 2755 meters höjd, och från Cresta Youla-liften har du cirka 100 km pist framför dina fötter. Det är inte många skiddestinationer som är så omväxlande som Courmayeur. Domina Home Les Jumeaux Hotel ligger cirka 100 meter från Funivia-liften som tar dig upp till Checrouit-pisterna.

Läs mer om Domina Home Les Jumeaux

Hotell i klassisk stil med restaurang och pianobar

Domina Home les Jumeaux (jumeaux betyder tvillingar) är ett hotell i klassisk stil, och består av två byggnader. Huvudbyggnaden har en hall, reception, bar och två restauranger. Den andra byggnaden ligger cirka 100 meter bort, närmre skidliften. Här hos In-Italia vill vi göra dig uppmärksam på att, om du bor i den andra byggnaden, så ska du gå de 100 meterna till den förstnämnda byggnaden för att äta frukost, eller för att besöka baren eller receptionen.

Bra att veta om Hotel Les Jumeaux i Courmayeur

Hotellet har en frukostrestaurang, kaffebar och reception (öppen ett begränsat antal timmar). I pianobaren kan du sippra på din drink medan du njuter av tonerna av levande musik. När vädret tillåter det, kan du också använda utomhusterrassen. Den trevliga restaurangen är öppen till lunch och middag. Köket serverar regionala och internationella rätter. Gratis wifi är tillgängligt i alla gemensamma utrymmen.

Rymliga rum

Hotellet har 85 rymliga rum, många med balkong och utsikt över de storslående bergen. Några av rummen har veranda istället för balkong. Alla rum har minibar, telefon, skrivbord, sat-TV, och privat badrum med dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Walser

Courmayeur, Aostadalen

Hotel Norden Palace

Cervinia, Aostadalen

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aostadalen

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populärt i Aostadalen

Hotel Vagneur

Saint Nicolas

Hotel Walser

Courmayeur

search map