Semesterbostad i Courmayeur i Aostadalen

Au Coeur Des Neiges

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Courmayeur är garanterat ett av de mest attraktiva skidområdena i Valle d'Aosta. Det är en charmig liten by, och är i huvudsak känd som center bergbestigning på Mont Blanc. Du hittar små, fina butiker i centrum av staden, samt flera barer och restauranger. På den andra sidan av berget ligger Chamonix, som är ett av de mest kända skidområdena i Frankrike. Och här är dessutom vackert även under sommarhalvåret.

Det var först efter andra världskriget, som Courmayeur blev känt som skidområde, och väldigt få skidområden är lika varierande som detta. Här hittar du pister på en höjd av 2755 meter, och från Cresta Youla-liften har du cirka 100 kilometers pister framför dina fötter som du kan njuta av. Courmayeur skidliften hittar du endast 100 meter från hotellet.

Avstånd:
- Pister och skidlift: 100 meter
- Centrum: 800 meter

Fem-stjärnigt boutique-hotell

Låt dig inte luras av att Au Coeur des Neiges endast har fyra stjärnor, för med den kvalitet, inredning och gästfrihet de erbjuder, kan det likaväl vara ett femstjärnigt hotell. Hotellet får fantastiska rekommendationer från användarna runt om i världen.

Själva byggnaden är fantastisk helt igenom, och de rimligt nya byggnaderna är byggda med gamla material, såsom trä, sten och järn. Denna sammansättning av olika material utgör en varm och modern stil, som är populär bland många.

Au Coeurs des Neiges består av en grupp hyttor (chalet), som får tankarna att gå till en liten alpby, och allt omges av små plättar och stigar som ger en känsla av plats och gästfrihet, omgiven av vacker natur. Detta unika ställe med individuella hytter, erbjuder både rum och lägenheter och några av dem har egen öppen spis.

Läs mer om Au Coeur Des Neiges

Hotellet har en trevlig bistrot

Bistron serverar regionala och medelhavsinspirerade rätter, med fokus på smak och kvalitet. På Au Coeur des Neiges hittar du också en trevlig klubbhus-bar, där du kan njuta av förfriskningar framför den öppna spisen efter en lång dag i pisterna. I säsong, när solen är framme, så föreslår vi att du utnyttjar deras härliga terrass i trädgården, då det är det perfekta stället att fånga solens strålar och slappna av.

Wellness med panoramautsikt

Det är fri tillgång till Au Couer des Neiges många, läckra wellness faciliteter, där du får njutning till max. Här hittar du bland annat en stor inomhuspool med panoramautsikt över bergskedjan. Vidare finns det bastu, ångbad och ett avkopplingsrum där du kan njuta av en kopp örtte.
Alla faciliteter som du behöver finns här - gratis wifi, uppvärmt skidrum, parkering och barnvakter till dina barn om behovet skulle uppstå.

Receptionen och sviter hittar du i de större byggnaderna och det är också här som hotellet serverar frukost, om du inte väljer att njuta av den i din hytt tillsammans med tidningen.

Lyxiga rum och hytter


Au Coeur des Neiges är ett mindre ställe, och har endast 15 sköna och lyxiga hytter och sviter. Det finns endast ett fåtal rum till förfogande och hytterna erbjuder plats till hela familjen. Hytterna är utrustade med ett mindre kök eller kökshörna och de flesta har en öppen spis. Alla rum och hytter har gratis wifi, sat-TV, ett litet eller större vardagsrum, minibar/kylskåp och eget badrum med dusch och badkar med spafunktion. Några är i två plan.

Läs om l√§genheterna på Au Coeur Des Neiges

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map