Omdömen från Le Charmant Petit Hotel

 
Le Charmant Petit Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Le Charmant Petit Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Champoluc här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Le Charmant Petit Hotel

Läs personliga omdömen av Le Charmant Petit Hotel som ligger i Aostadalen. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Le Charmant Petit Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Eva och Leif från Uppsala i Sverige bodde på Le Charmant Petit Hotel i Champoluc från den 2. till den 9. april 2010.

CHAMPOLUC var fantastiskt bra. Vi åkte 5 dagar i pisterna i Champoluc, det var breda fina nedfarter och tom. de svarta pisterna var behagliga. I liftkortet som vi hade (minst 6 dagars) ingick 2 dagars skidåkning i Cervinia och Courmayeur. Vi åkte till Cervinia dag nr 4 och det tog ca 75 min att köra dit. Vi har varit där tidigare och återseendet var positivt. Den sista dagen åkte vi till Courmayeur, eftersom detta var vägen mot Chamonix som vi därefter skulle till. Ett mindre område men även här var liftsystem och pister bra. Trots att vi var över påsken i Campoluc så var det bara vid ett tillfälle som vi upplevde någom kö vid liftarna. Vi hade bra väder 5 av 7 dagar och detta gör inte saken sämre. Hotellet Charmant Petit var förträffligt. Rummen av medelstandard men maten och den vänliga, hjälpsamma personalen får toppbetyg. Det serverades 4 rätter varje dag och det fanns två valmöjligheter till varje rätt. Om inget passade så gick det bra att komma med önskemål. Jag tex. bytte ut första rätten mot en stor portion grönsallad med tomater vid några tillfällen. Fler svenskar hade hittat till hotellet och menyn var översatt till svenska varje dag. Det är inte sista gången vi besöker Champoluc och hotall Charmant Petit.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map