Hotell i Champoluc i Aostadalen

Le Charmant Petit Hotel

 
Le Charmant Petit Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Le Charmant Petit Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Champoluc här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Charmant Petit Hotel ligger perfekt till mellan två skidliftar i Champoluc med endast 600 meter till den nordliga och mindre än 1,5 km till den sydliga (hotellet erbjuder shuttleservice). Hotellet är trevligt och ligger endast 1,5 km från Champolucs stämningsfulla centrum.

Glöm allt om tarvliga hotellrum med intetsägande inredning, här är man omgiven av värme och färger, ett trevligt uppehållsrum med tv och en restaurang med bar var man får lust att tillbringa större delen av kvällen. Hotellets trofasta labrador faller in i den hemtrevliga stilen på hotellet. Det finns hiss och internet uppkoppling.

Läs mer om Le Charmant Petit Hotel

Restaurang
Man äter gott på Le Charmant Petit Hotel i deras restaurang Casa Nostra. I restaurangen finns både ett brett urval av viner och vackra lokala redskap som pryder väggar och tak.

Dobbelrum
De 13 rummen är fint inredda och de flesta har balkong. De har alla satellit-tv, telefon samt eget badrum med toalett, hårtork och dusch (två rum har badkar). Några rum har möjlighet för en eller två extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map