Semesterbostad i Champoluc i Aostadalen

Appartamenti Champoluc

Här ligger lägenheterna Exempel på enrumslägenhet
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Appartamenti Champoluc erbjuder semesterlägenheter i Champoluc endast 600 m från skidliften. Här finner man lägenheter av olika storlek så just ditt sällskap kan bo i en lagom stor lägenhet. Lägenheterna ligger alla i en byggnad ca. 100 meter från det centrala torget och därför centralt både i förhållande till skidlift, pister och stadens restauranger och butiker.

Njut av spa och wellness efter en lång dag med skidåkning

Ca. 1 km från lägenheterna ligger wellnesscenter Monterosa Terme där du som gäst får 20% rabatt. Priset avser entré till poolen och det samma till wellnessdelen. Det är något av det bästa du kan göra för dig själv efter en lång och krävande dag i backen.

Lägenheter med möjlighet för halvpension

Med det stora utbudet av lägenheter er är det enkelt att finna en lösning som passar. Samtliga lägenheter har tillgång till en skid-depå vid liften. Man kan välja till halvpension som ger 6 middagar och 7 frukostar.

Läs mer om Appartamenti Champoluc

Lägenheterna på Appartamenti Champoluc

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns endast en lägenhet av denna typ.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelsäng, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig tvårumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns fyra lägenheter av denna typ.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

trevlig trerumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, kamin, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

Chalet med 10/12 sovplatser

stugan Chalet som ligger ca. 100 m från skidliften och ca. 350 m från torget i Champoluc, är en självständig tvåplansvilla med trädgård och parkering. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med kök (kylskåp, diskmaskin, micro och gasplattor), kamin och matplats, enkelrum, badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och badkar. På vinden finns ett uppehållsrum med bäddsoffa, TV och stereo, bastu, jacuzzi, badrum med dusch. Det finns även terrass. Det finns endast en stuga av denna typ.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Casa Flora

Idrosjön, Lombardiet

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aostadalen

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Sertorelli Sport Hotel

Cervinia, Aostadalen

Hotel Chateau des Dames

Cervinia, Aostadalen

Hotel Ad Gallias

Bard, Aostadalen

Populärt i Aostadalen

search map