Semesterbostad i Champoluc i Aostadalen

Appartamenti Champoluc

Här ligger lägenheterna Exempel på enrumslägenhet
 
Appartamenti Champoluc är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Champoluc är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Champoluc här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamenti Champoluc erbjuder semesterlägenheter i Champoluc endast 600 m från skidliften. Här finner man lägenheter av olika storlek så just ditt sällskap kan bo i en lagom stor lägenhet. Lägenheterna ligger alla i en byggnad ca. 100 meter från det centrala torget och därför centralt både i förhållande till skidlift, pister och stadens restauranger och butiker.

Njut av spa och wellness efter en lång dag med skidåkning

Ca. 1 km från lägenheterna ligger wellnesscenter Monterosa Terme där du som gäst får 20% rabatt. Priset avser entré till poolen och det samma till wellnessdelen. Det är något av det bästa du kan göra för dig själv efter en lång och krävande dag i backen.

Lägenheter med möjlighet för halvpension

Med det stora utbudet av lägenheter er är det enkelt att finna en lösning som passar. Samtliga lägenheter har tillgång till en skid-depå vid liften. Man kan välja till halvpension som ger 6 middagar och 7 frukostar.

Läs mer om Appartamenti Champoluc

L√§genheterna på Appartamenti Champoluc

Enrumslägenhet med 2 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns endast en lägenhet av denna typ.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig enrumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelsäng, dubbelbäddsoffa och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser

trevlig tvårumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns fyra lägenheter av denna typ.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser

trevlig trerumslägenhet med uppehållsrum med kokvrå (kylskåp, micro och gasplattor), tv, kamin, dubbelbäddsoffa samt sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett och badkar. Lägenheten har dessutom terrass. Det finns två lägenheter av denna typ.

Chalet med 10/12 sovplatser

stugan Chalet som ligger ca. 100 m från skidliften och ca. 350 m från torget i Champoluc, är en självständig tvåplansvilla med trädgård och parkering. På första våningen finns ett stort uppehållsrum med kök (kylskåp, diskmaskin, micro och gasplattor), kamin och matplats, enkelrum, badrum med toalett, dusch och tvättmaskin. På andra våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, två sovrum med enkelsäng samt badrum med toalett och badkar. På vinden finns ett uppehållsrum med bäddsoffa, TV och stereo, bastu, jacuzzi, badrum med dusch. Det finns även terrass. Det finns endast en stuga av denna typ.

Dölj texten
 
 
search map