Omdömen från Sertorelli Sport Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Sertorelli Sport Hotel

Läs personliga omdömen av Sertorelli Sport Hotel som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Sertorelli Sport Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Charlotte med familj från Stockholm i Sverige bodde på Sertorelli Sport Hotel i Cervinia från den 26. februari till den 5. mars 2011.

Vi var rakt igenom helnöjda. Från det vi kom till det vi åkte. All personal var mycket trevlig och hjälpsamma. Allt var genomtänkt. De fixade liftkort och de hade egen skiduthyrning i källaren. Allt bara flöt. Att jag talar flytande italienska bidrog säkert till att lätta upp stämningen ytterligare.

Det rådde en familjär känsla. Ingen överdrivet smörande personal utan de var genuint omtänksamma. T.ex satt man framför brasan kom någon och la på ett extra vedträ utan att göra något väsen av det. Maten var mycket bra. Nu hör vi till de som hellre går ut och äter bara för att det är mer spännande än stannar kvar på hotellet, men vi hade svårt att tänka oss att vi skulle få bättre mat någon annanstans efter att ha ätit deras meny två kvällar i rad, så vi stannade kvar.

På minussidan; internet fanns endast på gatuplan och det fungerade inte alltid. Vi vill ha internet på rummet. Man vill kunna ligga och surfa och kolla upp tex restauranger mm medan barnen somnar.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ingrid med sällskap från Norrköping i Sverige bodde på Sertorelli Sport Hotel i Cervinia från den 8. till den 13. april 2009.

Hej,Detta är våra ungdomars utlåtande.I det stora hela hade vi fantastiska dagar i Cervinia.Bra hotell, mycket trevlig personal. Restaurangen i det grå nybyggda huset bakom turistbyrån.
Skidåkningen på Zermatt sidan. Fantastisk crepes. Billig mat. Trevliga cafeer
Minus:
Oeffektivt liftsystem, för mycket tid spenderades i liftar. Få bra restauranger. Generellt låg servicenivå i byn

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 5 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map