Hotell i Cervinia i Aostadalen

Sertorelli Sport Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet ligger i centralt, ca. 100 meter från den trevliga gågatan och bara 300 meter från skidliften, som man kan nå med gratis-bussen från hotellet.Familjen Sertorelli har haft italienska turister i över 60 år i Alperna och på hotellet råder det en lugn och trevlig stämning. Hotellet är från 1993 och blev renoverat 2009.

Inbjudande hotell med bra faciliteter

Hotellets restaurang erbjuder frukostbuffe och det traditionella italienska köket till middag. Hotellet har dessutom bar, stort uppehållsrum, vardagsrum med kamin, privat parkeringsplats. Mot betalning: uppvärmt garage, 2 bastu, vattenmassage och solarium.

Läs mer om Sertorelli Sport Hotel

Rummens faciliteter

Alla rum har Sat-TV med betalkanaler, telefon, radio, kassafack och badrum med hårfön, WC och dusch eller badkar.
Comfort är möblerat med två stora sängar och nästan alla har balkong.Här finns inte möjlighet att sätta in en extra säng.
Deluxe är möblerat med två stora sängar, minibar och nästan alla har balkong med utsikt över Cervino-berget. Det finns möjlighet till en extra säng på rummet.
Juniorsuite har vardagsrum med minibar och ligger med fin utsikt över Cervino-berget. Några har balkong. Det är möjlghet att få två extra sängar på rummet (antingen i två enkelsängar eller i en bäddsoffa). Vid 4 personer så finns inget vardagsrum.
Suite är större än Junior Suite och har vardagsrum med minibar samt två badrum var i den ena har vattenmassage. De har alla balkong med en fin utsikt över Cervino berget. Det är möjligt att få två extra sängar på rummet (antingen i två enkelsängar eller i en bäddsoffa). När ni är 4 personer finns inget vardagsrum.

Vad är inkluderat?

Priset inkluderar tillgång till fitness-rum. Mot betalning kan gästerna få vattnemassage, shiatzu- och shintaimassager. På hotellet är det dessutom möjligt att arrangera uthyrning av skidutrustning (skidor och pjäxor) samt att få använda skid-depoten. Wi-Fi täcker ca 80% av hotellet.

Läs om rummen på Sertorelli Sport Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map