Semesterbostad i Cervinia i Aostadalen

Saint Hubertus Resort

 
Saint Hubertus Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Saint Hubertus Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cervinia är en charmig skidort som är uppkallad efter Monte Cervinia, det italienska namnet för Matterhorn. Cervinia delar det majestätiska berget med Zermatt på den schweiziska sidan. Staden ligger på 1.524 meters höjd och är omgiven av berg med snö under hela året, topparna når helt upp till 3.800 meters höjd. Matterhorn som är ett av Europas högsta berg, höjer sig över de andra med sina 4.478 meter.

Cervinia är en av Italiens mest kända skidorter och har utvecklats till en egen nisch sedan 1970-talet. Det är en exklusiva stad, möjligen på grund av sitt läge nära Zermatt. Backarna runt Breuil-Cervinia är särskilt lämplig för familjer med barn. De röda pisterna är i allmänhet inte lika branta och känns mer som blå än röda. Det är 400 meter till Breuil Plan Maison-liften och lika långt till centrum.

Saint Hubertus Resort är familjedriven gästfrihet

Elena och Frederico driver entusiastiskt hotellet med sina två barn, Filippo och Margherita. Familjens gästfrihet ger en extra personlig touch till vistelsen. Faciliterna kommer heller inte svika dig då upplevelsen faktiskt mer påminner om ett 5* hotell, mer än de 4* som det bär.

Läs mer om Saint Hubertus Resort

Vad du vill få

Saint Hubertus Resort är den idealiska platsen för en semester både om vintern och sommaren om du älskar naturen och naturaktiviteter. Hotellet erbjuder alla de faciliteter du kan behöva på en skidsemester , inklusive skidlärare, liftkortsförsäljning och skidförvaring i värmeskåp. Om du kommer på sommaren kan du kasta dig ut i upplevelser med bl.a. vandring, bergsklättring, mountainbike och stavgång. Det finns också en golfbana i närheten. Hotellet erbjuder en regelbunden pendelservice 24 timmar om dygnet till och från Cervinia och dess skidliftar.

Njut av din middag framför den öppna spisen i din lägenhet

På morgonen kan du börja dagen med en rejäl frukostbuffé som serveras i restaurangen. Önskar du en romantisk och privat middag framför den öppna spisen kan du inta en kvällsmåltid som serveras i er lägenhet eftersom restaurangen erbjuder rumsservice. Naturligtvis kan du också äta i restaurangen som erbjuder vällagade rätter med en regional touch, där de bästa lokala ingredienser används. Gästerna på Saint Hubertus Resort kan också dra nytta av hotellet Spa & Wellness Center, som har pool med vatten från naturligt varma källor, ett gym och ett stort urval av massage och behandlingar. Naturligtvis finns här också jacuzzi, bastu, turkiskt bad och relaxrum där du kan helt koppla av med en kopp välsmakande örtte. Wi-Fi-anslutning har du på hela hotellet och parkeringsmöjligheter finns att tillgå.

Rymliga och exklusiva lägenheter

Hotellet erbjuder endast 18 lyxiga och eleganta lägenheter, varav några har ett sovrum, andra två. Alla lägenheter har följande utrustning: Hi-Tec induktionskök med diskmaskin och litet kylskåp. Vidare finns det förvaringsbox, iPod Touch för varje lägenhet och stor TV med satellitkanaler.

Dölj texten
 
 
search map