Omdömen från President Palace

 
President Palace är inte tillgänglig i dagsläget
President Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av President Palace

Läs personliga omdömen av President Palace som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av President Palace. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2009
Antal resande 6 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lina med familj från LIMHAMN i Sverige bodde på President Palace i Cervinia från den 27. december till den 3. januari 2009.

Ett kort svar på er förfrågan, Cervinia är som alltid ett härligt skidområde, när det gäller boendet så är läget fantastiskt, dock en katastrof att varje dag komma hem till en fullständigt iskall dusch, det gör att vi inte kommer att rekommendera boendet för någon, personalen i receptionen är kanske inte heller vad man förväntar sig i vänlighet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod December 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2008
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2008
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Residence Chateau

Saint-Pierre, Aosta

Villaggio Olimpico

Sestriere, Piemonte

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Populärt i Aosta

search map