Semesterbostad i Cervinia i Aostadalen

President Palace

 
President Palace är inte tillgänglig i dagsläget
President Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

President Palace ligger i centrum av Cervinia och är en imponerande modern byggnad i titanium och som blev total renoverad 2006.

Det finns 42 lägenheter fördelade på fem våningar varav 20 av lägenheterna uthyrs till skidgäster. Det finns enrums-, tvårums- och trerumslägenheter och byggnaden ligger bara ca. 100 meter från liftsystemet vid slutet av gågatan. Byggningen har lekrum, skidrum, bar/cafeteria med möjlighet för snack och diverse drycker, tvättstuga mot betalning, stor solterrass. Det finns inget garage på stället men man kan parkera framför lägenhetskomplexet eller i närheten var det finns betalparkering.

Läs mer om President Palace

Alla lägenheterna är privatägda och kan därför variera i storlek och inredning. De är alla fint inredda med moderna möbler, TV, video-dörrtelefon samt självständigt värmesystem. Köket är helt nytt och har 2-4 kokplattor samt ugn eller mikrovågsugn. Några av lägenheterna har även diskmaskin.

Läs om l√§genheterna på President Palace

Dölj texten
 
 
search map