Semesterbostad i Cervinia i Aostadalen

Les Maisons Charmantes

 
Les Maisons Charmantes är inte tillgänglig i dagsläget
Les Maisons Charmantes är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den gamla landsbyn Fallinère strax norr om Cervinia ligger sex nyrenoverade lägenheter i ett fint stenhus i bästa alpstil. Landsorten ligger längst pisten med betagande utsikter och kan enkelt nås med bil (garage är inkluderat i priset). Pisten ligger som sagt precis utanför dörren medans dey är ca 1,5 km ner till Cervinia centrum med restauranger och butiker.

Från den stora gemensamma terrassen kan man njuta av den fina panoramiska utsikten över bergstopparna Cervino och Grandes Murailles. På stället finns garage och gästerna får dessutom 10% rabatt på ägarens två andra hotell i Cervinia: Hotel Punta Maquignaz (var man även checkar-in) och Hotel Grivola. Rabatten gäller i hotellen restauranger, cocktail bar, pub och i wellnesscentret med basstu, turkiskt bad, solarium och massage.

Läs mer om Les Maisons Charmantes

Här finns det tre enrumslägenheter för max. 3 personer (passar bäst för par med barn- inte tre vuxna). De har alla uppehållsrum med separat sovavdelning, kokvrå och möjlighet för en extra plats i bäddsoffan samt badrum med toalett, jacuzzi (ett av dem har dusch) och hårtork. Det finns dessutom satellit-Tv i alla lägenheter.

Dölj texten
 
 
search map