Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Sporting

 
Hotel Sporting är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Sporting är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Trots sitt centrala läge, ligger Hotel Sporting i lugna omgivningar eftersom det är placerat i slutet av huvudgatan i Cervinia. Härifrån har du endast ca. 200 meter till närmsta lift, och på kort gångavstånd finns det dessutom flera matställen att välja mellan samt shoppingmöjligheter. Med andra ord så har du det mesta du behöver strax intill dig.

Hotellet har två goda stjärnor

Hotel Sporting, är ett prisvärt alternativ med 2 stjärnor som byggdes under 60-talet, och som genomgick en renovering år 1995. Möbleringen är av det enklare slaget och de faciliteter som finns på hotellet är solterrass, garage, skidrum, reception, bar/café, frukostmatsal, hiss och Wi-Fi. Även rummen är enkelt inredda och har TV samt badrum med toalett, dusch/kar och hårtork.

Läs mer om Hotel Sporting

Grannhotellets faciliteter

Som gäst på Hotel Sporting kan du nyttja grannhotellet Hotel Breuil's fina faciliteter, mot en extra kostnad. Här finns bastu, turkiskt bad och vattenmassage.

Dölj texten
 
 
search map