Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Punta Maquignaz

 
Hotel Punta Maquignaz är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Punta Maquignaz är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Punta Maquignaz ligger i slutet av gågatan i Cervinia stad. Här möter en lugn och rofylld atmosfärså snart man stiger innanför dörren i den trevliga lobbyn som är dekorerad men träkonstverk och med eld brinnande i den öppna spisen. Hotellet ägs av familjen Maqugnaz som även äger det närliggande Hotel Grivola. Hotel Punta Maquignaz byggdes på 50-talet och har genomgått löpande renovering, senast 2004. Det ligger vid sidan av lift och pister och det är endast 300 meter till den stora kabinliften.

Härligt skidområde på snösäker höjd

Cervinia är uppkallat efter Monte Cervino som är det italienska namnet för Matterhorn. Staden ligger på 1.524 meters höjd, och är omgivet av evigt snöklädda berg som sträcker sig helt upp till 3.800 meter. Själva Matterhorn ligger på 4.478 meters höjd. Cervinia är en av Italiens mest berömda skidorter, och tillhör den mest exklusiva skaran. Du kan lugnt ta en tur i pisterna, även om du är nybörjare då dem flesta av de röda pister påminner om blå i svårighetsgrad, och de svarta pisterna är heller inte lika tuffa som på andra ställe.

Läs mer om Hotel Punta Maquignaz

Restaurang med lokala specialiteter

Hotellet har även restaurangen "Ymeletrob" med specialiteter från Valle d' Aosta området (Aosta dalen). restaurangen är framför allt känd för sitt sätt att grilla kött och grönsaker på då detta görs i en gammal öppen spis från 1400 talet. Det finns dessutom en trevlig cocktalibar på stället var det unde vissa kvällar spelas live musik. Här finns även hiss och ett nytt wellness center med finsk bastu, terapibad samt möjlighet för massage (mot betalning). Mot betalning kan man även ta shuttlebussen till kabinliften. Hotellet har 20 parkeringsplatser annars får man parkera på offentliga parkeringar i staden.

Välinredda rum

Hotellet har 33 rum fördelade på 4 våningar och alla är de inredda i riktig "alpinstil" som resten av hotellet. Rummen har alla trämöbler dekorerade i olika färger med handmålade blommor. Dessutom finns det hårtork, minibar, förvaringsbox, satellit-tv och telefon på rummen.

Dölj texten
 
 
search map