Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Norden Palace

 
Hotel Norden Palace är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Norden Palace är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett naturparadis i Aosta-dalen

Aosta-dalen är ett fantastiskt naturparadis och verkligen ett bra ställe att resa till, oavsett om du önskar dig en skidsemester av hög kvalitet med snögaranti på många olika platser, eller om du kommer hit på sommaren eller under våren. Här finns en massa möjligheter för dig som vill utforska dina omgivningar och den vackra naturen. Du kan vandra, trekka, ägna dig åt rafting, cykling, golf, fiske och klättring - eller varför inte bara slappa i stadens wellnesscenter som är baserat på naturliga källor.

Ett äventyrslandskap och en historisk stad

Aostadalen (Val d'Aosta på italienska) är Italiens minsta region, med Aosta som huvudstad. I området omkring Aosta hittar du många historiska och kulturella sevärdheter, och dussintals av borgar som dateras tillbaka till Romartid eller Medeltiden. Området är omgivet av vidunderliga dalar, majestätiska berg och branta klippor. Det är ett mycket imponerande landskap.

När du vill ta dig upp i pisterna/backarna, är närmsta möjlighet att ta liften upp till Pila. Det tar omkring 18 minuter. Pila är ett härligt skidområde, som bjuder på 55 km pister på upp till 2740 meters höjd över havet.

I Aosta stad kan du också spendera många timmar, för här finns ett stort urval av butiker, restauranger, barer och nattklubbar. Hotel Norden Palace ligger endast några få minuters promenad från Aostas historiska center, och det är endast 1 km till den stora liftstationen mitt i staden, varifrån du kan ta dig upp till Pila.

Avstånd:
- Skidlift: ca 1 km
- Centrum: ca 500 meter

Läs mer om Hotel Norden Palace

Nära restauranger

Hotellet är inte ett lyxhotell, men standarden är utmärkt, servicen är bra, och du kan spendera en komfortabel och lyckad semester här. Som nämnt ovan, är hotellet en bra bas för par och familjer som tycker om utomhusaktiviteter både på sommaren och vintern. Baren förser dig med morgonkaffe och eventuella förfriskningar och snacks om eftermiddagen. Närmsta restaurang ligger precis runt hörnet, så när hungerns kryper sig på behöver du inte gå långt.

Moderna och varma rum

Även om hotellet ser lite gammeldags ut, är atmosfären på rummen varm och tidlös. Standardrummen är dock lite mer klassiska. Totalt finns här 50 rum, vilka alla har aircondition, sat-TV, minibar, värdebox, hårtork och badrum med dusch. Du kan nyttja gratis wifi i alla gemensamma områden, samt gratis parkering.

Dölj texten
 
 
search map