Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Lo Stambecco

 
Hotel Lo Stambecco är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Lo Stambecco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger direkt på pisterna i Cervinia skidområde, perfekt läge för skidentusiasterna som gärna önskar ha en aktiv och rolig skidsemester. Hotellet kan bara nås med Plan Maison-skidliften från Cervinia (öppet mellan kl. 08.30 till kl. 16.30) - så märk att man bör ankomma till liften senast kl. 16 för att kunna nå upp till hotellet. Bilen kan eventuellt parkeras på parkeringsplatsen vid skidliften.

Hotelrummen är fint möblerade och har badrum, telefon, TV samt en fantastisk utsikt över bergen. Hotellets restaurang erbjuder middag från det lokala köket och egna specialiteter. Det finns även möjligehten att använda restaurangen till frukost. Hotellet har även bar, pub, diskotek, lekstuga till barn, Tv-rum, terrass, skid-depo och hiss.

Läs mer om Hotel Lo Stambecco

Det obligatoriska klubkortet, betalas på stället och inkluderar kvällsunderhållning, piano bar, inträde till diskotek, utflykter utan skider med guide, barnklubb för barn öve 3 år (öppet från kl. 9,00 till kl. 12,00 och från kl. 15,00 till kl. 17,30)
Märk att Nyårsmiddagen betalas på stället.

Dölj texten
 
 
search map