Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Jumeaux

 
Hotel Jumeaux är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Jumeaux är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Breuil-Cervinia är en trevlig och livlig skidort i Aostadalen, med ett fantastiskt läge vid foten av det mäktiga Matterhorn. Området erbjuder bland annat den längsta nedförsbacke i världen, som sträcker sig 22 km. Totalt finner du i området mer än 100 kilometer sammanhängande pister tillsammans med grannbyn Valtournenche.

Enkla backar och trevlig stad

Breuil-Cervinias backar ligger på den soliga sidan av området, där det är garanterad snö och är särskilt känd för sina breda och långa backar som når upp till 3.800 meters höjd. Området är perfekt för nybörjare och familjer eftersom backarna inte är speciellt branta.

Själva staden har gott om mysiga gator med restauranger och barer. Hotel Jumeaux har ett perfekt läge mitt i centrum och endast en kort promenad från Cretaz stollift och nära till alla barer och restauranger.

Läs mer om Hotel Jumeaux

Ett avslappnat hotell

Det funktionella och traditionellt inredda Hotel Jumeaux kan bäst beskrivas som ett litet, genuint B&B liknande hotell som erbjuder mycket anständigt boende i en avslappnad, rustik atmosfär.

Enkla faciliteter och tjänster

När det gäller hotellets faciliteter är Hotel Jumeaux ett ganska enkelt hotell. Hotellet har en mysig lounge med TV där du kan njuta av de drycker du köpt i baren. Frukostbuffén erbjuder en kontinental frukost. När det gäller lunch och middag har du gott om valmöjligheter i närheten. På hela hotellet har du tillgång till Wi-Fi. Skidorna kan förvaras i en uppvärmd skidförvaring. Det är möjligt att parkera på hotellet.

Rummen på Hotel Jumeaux

Dölj texten
 
 
search map