Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Grivola

Hotel Grivola längst fram på bilden och Hotel Punta Maquignaz längst bak Exempel på badrum Restaurang Restaurang Exempel på rum Exempel på rum Exempel på rum
 
Hotel Grivola är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Grivola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Grivola ligger i slutet av gågatan i Cervinia stad. Hotellet blev helrenoverat år 2002 och framstår som trevligt och fint med sina träkonstverk. Hotellet ägs av familjen Maquignaz som även äger det närliggande Hotel Punta Maquignaz.

Hotellets faciliteter

På hotellet erbjuder den trevliga restaurangen "Le Vieux Grenier" specialiteter från Valle d' Aosta området (Aostadalen). Gillar man afterski kan man slå sig ner på den irländska puben som ligger ut mot gågatan och som därmed även är öppen för andra gäster. Puben är öppen till kl. 02.00 och man kan därför räkna med att det kan förekomma en lite livligare stämning härifrån. När man bor på Hotel Grivola har man även tillgång till wellness centret på systerhotellet Hotel Punta Maquignaz. Mot betalning kan man använda sig av en shuttlebuss till kabinliften. Hotellet har 20 parkeringsplatser eller så får man leta parkering på offentliga platser i staden.

Läs mer om Hotel Grivola

Hotellrummen

Hotellet har 21 rum fördelade på 3 våningar och är alla inredda i typisk "alpin-stil" som resten av hotellet. Alla rum är standardrum med utsikt över bergen. På rummen finns det hårtork, satellit-tv, telefon med internet tillgång och badrum med toalett och dusch/badkar. Det finns dubbelrum samt tre och fyrbäddsrum (med våningssäng).

Rummen på Hotel Grivola

Dölj texten
 
 
search map