Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Europa

 
Hotel Europa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Europa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Europa ligger nedanför Cervino berget och vid liften till ett av Europas största skidområden. På gångavstånd från hotellet finns shopping möjligheter, kaffeer och pubar samt restauranger. Detta är ett familjedrivet 4 stjärningt hotell med 66 rum.

Hotellets restaurang serverar internationella och lokala rätter med ett urval av tre menyer med 3 eller 4 rätter. Frukosten serveras på buffè. På kort avstånd från hotellet finns sittliftar som kör upp i området.

Läs mer om Hotel Europa

På hotellet finns reception, hall, tv-rum med storbildsskärm, bar, skid-depå, solterrass och parkeringsplats. Tillgång till hotelles pool och ett mindre modernt fitnessrum är inkluderat i priset. Båda är öppna från kl. 17.00 - 20.00. Mot betalning kan man använda hotellets garage, vattenmassage, bastu och turkiskt bad. Wi-Fi internet finns mot betalning i hallen.

Alla rum har telefon, radio, satellit-Tv, minibar, safetybox, balkong med panoramisk utsikt, antigen över Cervino berget eller över Grandes Murailles och badrum med toalett och dusch eller badkar samt hårfön. Standardrummen och Junior Suiterna kan ha upp till 3 gäster. Familjer kan välja att bo i suiterna var det finns plats för upp till 4 personer. Superiorrummen ligger i en separat byggnad och har inte möjlighet för extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map