Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Europa

 
Hotel Europa är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Europa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden Cervinia ligger i ett av alpernas vackraste områden, och är omgiven av de fantastiska snöklädda bergen.

När du öppnar fönstret från ditt rum, kommer du ha utsikt till ett av de mesta nobla bergen i Europa - Monte Cervino (Matterhorn). Pisterna i Breuil Cervinia är belägna på den sida av Monte Cervino, som har sol och snögaranti. Området är i huvudsak känt för dess långa och breda pister, som når en höjd på nära 3800 meter. Skidområdet passar perfekt till familjer och nybörjare, då de flesta röda pister egentligen är mer blå än röda. Även de svarta pisterna är lättare än man kan förvänta sig. Hela skidområdet är förbundet med grannstaden Valtournenche, som erbjuder mer än 115 km pister. Från Hotel Europa är det endast cirka 100 meter till skidliften Cretaz.

Avstånd:
- Centrum: 50 meter
- Cretas skidlift: 100 meter

Ett panoramaläge i Cervinia


Hotel Europa har en förtrollande utsikt vid foten av Monte Cervino, i ett lugnt och solrikt område nära pisterna och liftarna. Endast några få meter från hotellet ligger det bilfria centrumet, där du kan hitta många av Cervinias bästa afterskibarer, butiker och restauranger.

Läs mer om Hotel Europa

Efter en trevlig dag ute i backarna, kan du ta hand om dig själv i wellness-centret. Här finns en inomhuspool, whirlpool och bastu. Eller så kan du gå till baren och köpta dig en spriz som du kan njuta av utanför på terrassen. Restaurangen erbjuder traditionella rätter från hela regionen. Halvpension inkluderar en näringsrik frukostbuffé och en fyrarätters-meny till kvällen.

Det finns wifi tillgängligt på hela hotellet, och du kan förvara din skidutrustning i det uppvärmda skidrummet. Din bil kan parkeras utanför hotellet mot en avgift.

Olika inredda rum


Hotellet har 61 rum, varav några är modernare och andra mer traditionellt inredda. Det finns olika rumstyper, med plats till upp till 4 personer. Alla rum har en balkong, wifi, sat-TV, minibar, värdebox, telefon, hårtork och badrum med antingen badkar eller dusch.

Dölj texten
 
 
search map