Omdömen från Hotel Chateau des Dames

 
Hotel Chateau des Dames är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Chateau des Dames är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Chateau des Dames

Läs personliga omdömen av Hotel Chateau des Dames som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Chateau des Dames. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Cervinia

Vi bodde under 1 vecka på Chateau des Dames i Cervinia, ett helt ok BB/Hotel med standard rum och standard frukost. Vi upplevde att vi betalade samma pris som dem vi träffade på som utöver frukost hade halvpension, detta hade naturligtvis också gärna haft även om maten inte fick de allra bästa omdömena.

Rekommendationer till andra gäster

Missa inte att besöka Le Samovar vid ett besök i Cervinia, ett mysigt afterski och café

Hotel Chateau des Dames
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Chateau des Dames
Dubbelrum
Trippelrum
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2014
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
Martin med familj från Allingsås i Sverige bodde på Hotel Chateau des Dames i Cervinia från den 30. mars till den 6. april 2013.

Resan gick mycket bra. Hela vägen från beställning till hemkomst. Hotellet är enkelt men rent, snyggt och ligger bra i byn. Vi är mycket nöjda och återkommer gärna både till er och Cervinia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2013
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map