Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chateau des Dames

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Chateau des Dames ligger alltså strax i utkanten av centrala Cervinia, på en lugn sidogata. Det centrala läget gör att du har endast ca. 200 meter till närmsta skidlift. Dessutom har du flera restauranger och shoppingmöjligheter inom ett kort gångavstånd. De närmsta restaurangerna har du ett stenkast bort. Hotellet passar alltså dig som vill ha nära till allt det du behöver för en trivsam vistelse i populära Cervinia. I Cervinia har du även postkontor, apotek, sportaffärer, stormarknad, skidskola, barer och pizzerior. Skidbussen stannar ca 30 meter från hotellet och du har en skridskobana endast ca 50 meter bort. Allmän pool och bowling finns ca 500 meter bort.

Hotellet och systerhotellets faciliteter

Hotellet, som byggdes 1960 och som blev renoverat 1992, är ett enklare två stjärnigt hotell med endast 12 rum. Inredningen är generellt enkel men här finns reception, hiss, uppvärmt skidrum och frukostmatsal. En bar förser dig med goda drycker under dagens lopp. Vid systerhotellet Hotel Breul, där du även checkar in, kan du nyttja bastu, turkiskt bad och vattenmassage samt garage mot betalning på plats. Det är ca 70 meter mellan de båda hotellen.

Läs mer om Hotel Chateau des Dames

Enkelt men komfortabelt

Även rummen är alltså enkelt inredda men de har alla Sat-TV, telefon och badrum med toalett och dusch samt hårtork. Wi-Fi har du på systerhotellet. Kassafack har du i receptionen.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map