Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chalet Valdôtain

Hotel Chalet Valdôtain på sommaren
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Staden Cervinia är uppkallad efter Monte Cervino som är det italienska namnet för Matterhorn. Det majestätiska berget delas mellan Cervinia i Italien och Zermatt på den schweiziska sidan. Staden ligger på 1.524 meters höjd. Hotel Chalet Valdôtain är ett trevligt bergshotell med fina faciliteter och ligger i lugna omgivningar strax utanför Cervinia. Avståndet till centrala Cervinia och den stora liften är mindre än 1,5 km.

Barnvänliga pister och lugn atmosfär

Pisterna i området omkring Breuil-Cervinia är perfekt för barnfamiljer. De röda pisterna är generellt inte så branta och känns mer som blå än röda. Stadens exklusiva atmosfär medför till att den är mer lugn än exempelvis skidorterna i Österrike. Dock ska du förvänta lite liv och stämning under helgerna på de after-ski barer som finns här. Hotellet är ideelt för dem som gärna vill bo på ett trevligt och stämningsfullt hotell som har både restaurang, inomhus pool (från 16:00-20:00) och wellness med bastu, turkiskt bad och massage (mot betalning). Dessa faciliteter kommer många att uppskatta efter en lång dag i backarna.

Läs mer om Hotel Chalet Valdôtain

Bättre än sina tre stjärnor

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjärnor men In-Italia har klassificerat hotellet till fyra solar, inte minst pga. den höga servicenivån. Hela hotellet framstår traditionellt och rustikt, och den klassiska alpstilen härskar. Hotellet har en stor restaurang där du äter din middag och i en lokal bredvid serveras frukosten som buffè. Många gäster väljer vistelse med halvpension då restaurangen serverar en läcker 4-rätters meny med väl tilltagna portioner och goda viner. Hotellet erbjuder en gratis shuttleservice till Cervinia mellan kl. 8.00-19.00 så transporten till liften är enkel och bekväm.

Wellness och mysfaktor framför öppna spisen

Hotellet har ett wellnesscenter där du kan ta del av bastu, invändig pool, dampbad, jacuzzi och boka olika behandlingar som t.ex. massage. I lounge-baren med den stämningsfulla öppna spisen kan du beställa en drink och lättare snacks. Här finns det även tillgång till wi-fi. Ankommer ni i bil kan ni parkera i hotellets garage till 10,00 euro per dag. Hotellet erbjuder även förvaring för skidor och annan skidutrustning.

Traditionella rum

Hotellet har endast 35 rum. Rummen är fördelade på fyra våningar men eftersom hotellet ligger i en backe så är andra våningen på ena sidan även tredje våningen. Flera av rummen har utsikt mot den lilla sjön Lago Blu som är områdets enda naturliga sjö. De är alla komfortabla och dekorerade i en traditionell stil. Alla rum är utrustade med satellit-TV, förvaringsbox, telefon, minibar samt privat badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Maison Tissiere

Antey Saint André, Aostadalen

Grand Hotel Royal e Golf

Courmayeur, Aostadalen

Grand Hotel Courmayeur Mont Blanc

Courmayeur, Aostadalen

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populärt i Aostadalen

search map