Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Chalet Valdôtain

 
Hotel Chalet Valdôtain är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Chalet Valdôtain är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden Cervinia är uppkallad efter Monte Cervino som är det italienska namnet för Matterhorn. Det majestätiska berget delas mellan Cervinia i Italien och Zermatt på den schweiziska sidan. Staden ligger på 1.524 meters höjd. Hotel Chalet Valdôtain är ett trevligt bergshotell med fina faciliteter och som ligger i lugna omgivningar strax utanför Cervinia. Avståndet till centrala Cervinia och den stora liften är mindre än 1,5 km.

Bättre än sina tre stjärnor

Hotel Chalet Valdôtain har tre stjärnor men In-Italia har klassificerat hotellet till fyra solar, inte minst pga. den höga servicenivån. Hela hotellet framstår traditionellt och rustikt, och den klassiska alpstilen härskar. Hotellet har en stor restaurang där du äter din middag och i en lokal bredvid serveras frukosten som buffè. Många gäster väljer vistelse med halvpension då restaurangen serverar en läcker 4-rätters meny med väl tilltagna portioner och goda viner. Hotellet erbjuder en gratis shuttleservice till Cervinia mellan kl. 8.00-19.00 så transporten till liften är enkel och bekväm för dig som är här under vinterhalvåret.

Läs mer om Hotel Chalet Valdôtain

Barnvänliga pister och lugn atmosfär

Pisterna i området omkring Breuil-Cervinia är perfekt för barnfamiljer. De röda pisterna är generellt inte så branta och känns mer som blå än röda. Stadens exklusiva atmosfär medför till att den är lugnare än många skidorter i Österrike. Dock kan du förvänta dig lite liv och stämning under helgerna på de after-ski barer som finns här. Hotellet är idealt för dem som gärna vill bo på ett trevligt och stämningsfullt hotell som har både restaurang, inomhus pool (från 16:00-20:00) och wellness med bastu, turkiskt bad och massage (mot betalning). Dessa faciliteter kommer du säkert att uppskatta efter en lång dag i backarna.

Åk skidor på sommaren

Det är den härliga naturen som lockar både unga som gamla hit till Cervinia. Här kan du nämligen göra långa sköna promenader, trekka, klättra och hika. Du kan till och med åka skidor till en strålande sol och blå himmel eftersom Plateau Rosà glaciären ligger ca 3500 m ö h.

Namnet Breuil-Cervinia kommer från "landet med mycket vatten" eftersom det i området finns gott om floder och sjöar. Med andra ord, perfekt för dig som gillar rafting. Andra aktiviteter som du kan sysselsätta dig med är golf, ridning, tennis och paragliding. Om du är mer för en stillsam vistelse går detta också bra och det är helt ok att bara njuta av de vackra omgivningarna.

Wellness och mysfaktor framför öppna spisen

Hotellet har ett wellnesscenter där du kan ta del av bastu, invändig pool, dampbad, jacuzzi och boka olika behandlingar som t.ex. massage. I lounge-baren med den stämningsfulla öppna spisen kan du beställa en drink och lättare snacks. Här finns det även tillgång till wi-fi. Ankommer ni i bil kan ni parkera i hotellets garage till 10,00 euro per dag. Hotellet erbjuder även förvaring för skidor och annan skidutrustning.

OBS. Ankomst och avresa är torsdag-torsdag eller söndag till söndag och veckovistelse.

Traditionella rum

Hotellet har endast 35 rum. Rummen är fördelade på fyra våningar men eftersom hotellet ligger i en backe så är andra våningen på ena sidan även tredje våningen. Flera av rummen har utsikt mot den lilla sjön Lago Blu som är områdets enda naturliga sjö. De är alla komfortabla och dekorerade i en traditionell stil. Alla rum är utrustade med fri Wi-Fi, Sat-TV, förvaringsbox, telefon, minibar samt privat badrum med toalett, dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Chalet Valdôtain

Dölj texten
 
 
search map