Omdömen från Hotel Astoria

 
Hotel Astoria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Astoria

Läs personliga omdömen av Hotel Astoria som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Astoria. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Hotel Astoria i Cervinia

Turen gick ok, Hotel Astoria är ett fint hotell, med sköna rum, bra läge i förhållande till liften - men:

Maten var hopplös och det var endast avsatt en timme till frukost, mellan kl 8-9, och en timme till middag där det mest fungerade som en matsal, serveringspersonalen gjorde vad de kunde för att lätta upp stämningen, men värdinnan var så negativ.

Så Hotel Astoria får ett stort plus, mat och restaurang hopplös.

In-Italias kommentar

Vi har informerat Hotel Astoria om er upplevelse av restaurangen och kan således hoppas att de kommer att bättra sig, mvh, Louise, In-Italia.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Februari 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map