Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hotel Astoria

 
Hotel Astoria är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Astoria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden är uppkallad efter Monte Cervino, det italienska namnet för berget Matterhorn som Cervinia delar med Zermatt på andra sidan av berget i Schweiz. Staden ligger på 1.524 meters höjd och omges av snöklädda berg som når en höjd på upp till 3.800 meter. Butiker, restauranger, snabbköp, etc. hittar du endast ca. 50 meter bort i den mysiga gågatan i Cervinia. Själva Matterhorn når helt upp till 4.478 meter.

Skidort med anrik historia

Breuil-Cervinia är ett av Italiens mest kända skidområde och har utvecklat sig till en nisch sedan 70-talet. Det är en ganska exklusiv stad, förmodligen eftersom den gränsar till Zermatt. Backarna i området kring Breuil Cervinia är perfekt för barnfamiljer. De röda pisterna är ganska lätta och påminner närmast om blå. Det är ett relativt lugnt område jämfört med t.ex. Österrike, förutom på helgerna då stämningen livas upp. Det finns flera restauranger, butiker och barer i stan om du skulle vilja utforska livet om kvällen. Breuil Cervinia är också ett utmärkt ställe om sommaren för vandring i den omkringliggande bergen.

Hotel Astoria kan beskrivas som ett hotell utan alltför många krusiduller. Hotellet totalrenoverades under 2012 och har en funktionell och komfortabel karaktär.

Läs mer om Hotel Astoria

Ät dina måltider i restaurangen

I restaurangen serveras det om morgonen en god frukostbuffé och på kvällen en bra 3-rätters meny med specialiteter från köket i Valle d'Aosta och andra nationella rätter som passar till säsongen. Glöm inte att be om vinlistan där vi är säkra på att du antagligen kommer att hitta ett gott lokalt vin från Aostadalen. Bartendern gör sedan sitt för att bistå med något gott efter (eller innan) maten där du kan slå dig ner på terrassen, när vädret tillåter det. I baren kan du även koppla av med ett lätt mellanmål eller en bra bok och bara njuta av den fantastiska utsikten.

Hotel Astoria erbjuder flera faciliteter, bland dem finner du: Biljard / spelrum, läsrum, skidrum med värmare för pjäxor, privat garage (mot betalning) samt trådlöst internet (Wi-Fi) på hela hotellet.

Enkla men funktionella rum

Det finns totalt 30 renoverade men enkelt inredda rum. Rummen är komfortabla och funktionella, samt utrustade med badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork, telefon och satellit-tv. På fjärde våningen finns det fyra sviter med balkong som är bra för familjer upp till 4 personer. Från alla rum är det fin utsikt över bergen.

Dölj texten
 
 
search map