Hotell i Cervinia i Aostadalen

Hermitage Spa Relais & Chateaux

 
Hermitage Spa Relais & Chateaux är inte tillgänglig i dagsläget
Hermitage Spa Relais & Chateaux är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hermitage Spa Relais & Chateaux är ett perfekt skidhotell som håller en lyxig och hög nivå. Om wellness och välbefinnande ska stå i centrum på din skidsemester så gör du klokt i att titta närmare på detta hotell. En klassisk fjällstuga i trä och sten med all den komfort du behöver på en skidsemester med fokus på njutning - och mycket mer.

Hotel Hermitage ligger med bekvämt gångavstånd till centrala Breuil-Cervinia. En trevlig stad i den exklusiva ände av skalan, där du hittar massor av barer, butiker och restauranger. After-ski möjligheterna finns det inte lika mycket av då italienarna i allmänhet inte går fullt lika mycket efter att festa i pisterna, utan föredrar att dricka vin och äta gott i sköna omgivningar. Du finner dock några barer med en festlig stämning om du reser under säsongen.

En vacker och charmig stad

Breuil-Cervinia är ovanligt vacker, även för en stad i Alperna. Du är omgiven av de ändlösa, snöklädda bergen Matterhorn och Monte Rosa. När du tittar ut genom fönstret från ditt rum har du troligen en spektakulär utsikt över ett av de mest majestätiska bergen i Europa. Backarna vid Breuil-Cervinia ligger på den soliga sidan av Matterhorn (Monte Cervino), där du har en garanti för snö. Området är känt för sina långa, breda backar som når upp till 3.800 meters höjd. Området lämpar sig väl för familjer och nybörjare eftersom dem flesta av de röda pister faktiskt mer påminner om blå pister i svårighetsgrad. Även de svarta pisterna är lättare än de flesta andra skidorter. Från hotellet är det ca. 400 meter till skidliften Breuil-Plan Maison, så du kan välja att gå eller ta bussen från hotellet.

Läs mer om Hermitage Spa Relais & Chateaux

Du kan inte önska mer

När du kommer tillbaka till hotellet efter en dag full av skidåkning kan du njuta av exceptionellt vacker inredning och den värme som stället utstrålar. Här är ingen tvekan om att du är på semester på ett exklusivt hotell. Om du en dag känner för en paus från backarna kan du fint tillbringa dagen på hotellet. Då genom att använda wellness-centret där du kan boka skönhetsbehandlingar och massage. Du kan också dra nytta av inomhuspool, jacuzzi, gym, och behandlande duschar, bastu, turkiskt bad och relaxavdelning.

Njut av god mat och imponerande vinlista i restaurangen

Efter en lång dag av upplevelser och välbefinnande är det dags att stilla din hunger. Du kan göra detta i den utmärkta restaurangen på Hotel Hermitage, "La Chandelle" där Roberto Pession är kock. Han förbereder traditionella rätter från Aostadalen och Piemonte, blandat med inslag av modern cuisine. Köket använder endast de bästa råvarorna som är av bästa kvalitet, färska och så långt som möjligt lokala. Glöm inte att utforska det imponerande urval av viner, där du kan välja mellan inte mindre än 700 olika. Den närproducerad grappa är utmärkt för att smälta maten. Restaurangen är naturligtvis också öppen för lunch, och på morgonen kan du njuta av en riklig frukostbuffé. Baren är den perfekta platsen att koppla av och roa sig i sällskap med sitt sällskap - oavsett om det är för en aperitif före middagen eller för levande musik på kvällarna, kanske med en cognac i handen?

Eleganta och behagliga rum och sviter

Hotellet erbjuder 73 rymliga och lyxiga rum och sviter. Alla är inredda i en elegant stil, där fokus ligger på kvalitet och komfort, även när det gäller material. Dem enklaste rummen är Classic-rummen som alla har som minimum en balkong med magnifik utsikt över Matterhorn, ett stort badrum med badkar eller dusch, en bekväm soffstol, skrivbord och även Wi-Fi-anslutning, en Nespresso-maskin, minibar, satellit TV samt aircondition som också kan användas för att värma rummet under vintertid.

Dölj texten
 
 
search map