Hotell i Cervinia i Aostadalen

Excelsior Planet

 
Excelsior Planet är inte tillgänglig i dagsläget
Excelsior Planet är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Excelsior Planet ligger endast 50 meter från den stämningsfulla gågatan i centrum av Breuil-Cervinia, en av Italiens hetaste skiddestinationer. Det är en trevlig liten stad, där du bland annat hittar ett bra urval av restauranger, barer och butiker. Afterski är inte italienarnas favoritgren, men det finns trots det ett par platser med bra atmosfär under vintersäsongen.

Du har en fantastisk utsikt från hotellet

Staden Breuil-Cervinia ligger i ett av de allra vackraste områdena i alperna, nära de två bergen Matterhorn och Monte Rosa. Från de flesta hotellrum har du direkt utsikt till det imponerade berget Matterhorn, som är ett av de mest legendariska i Europa - bättre blir det inte.

Breda och solbelysta pister

Pisterna i Breuil-Cervinia ligger på den solrika och snösäkra sidan av Matterhorn (Monte Cervino på italienska). Området är känt för sina långa och breda pister, som når en höjd på 3800 meter. Skidområdet är det perfekta valet bland barnfamiljer och nybörjare, då flera av de röda pisterna, egentligen borde vara blå, och även de svarta pisterna kan vara lättare än du första kanske förväntar dig. Från hotellet är det endast 200 meter till skidliften Breuil-Plan Maison, och du kan köpa liftkortet på hotellet.

Avstånd:
- Skidlift: 200 meter
- Centrum: 50 meter

En varm atmosfär

Familjeägda hotell har alltid en särskild status i Italien, där man lägger stor vikt på personlig service, och på Hotel Excelsior Planet är det familjen Zanetti du möter. Inredningen på hotellet är i en varm alpin stil, och du kommer att känna dig välkommen så snart du stiger över dörrtröskeln. Det enda du kommer reagera på är att inredning och service kanske är på en lite för hög nivå...

Hotellet har en raffinerad restaurang som erbjuder både lokala och traditionella italienska specialiteter. Det finns också en dessertbuffé och en omfattande vinlista. En gång i veckan, är det möjligt att njuta av levande musik i pianobaren. Vi vill uppmärksamma er på, att det i vintersäsongen endast går att boka uppehåll på en vecka eller mer.

Välmående och livsnjuteri

Ett av hotellet mest eftertraktade områden är deras wellness-center där du kan skämma bort dig själv efter en ansträngande dag i backarna. Wellness-centret erbjuder uppvärmd pool, jacuzzi, bastu, turkiskt bad, terapeutiska bad, örtteer, massage och andra behandlingar.

Läs mer om Excelsior Planet

Uppvärmd skidkällare

När du kommer tillbaka från pisterna efter en lång och kylig dag, kan du lämna dina skidor och pjäxor i hotellets skidkällare, som är utrustad med uppvärmda och låsbara skåp.

Traditionella och komfortabla rum

Hotellet har totalt 46 ytterst bekväma rum, som alla är inredda i traditionell alpin stil. Alla rum har balkong och de som vänder mot norr har utsikt mot Matterhorn. De är utrustade med TV, telefon, radio, värdebox och minibar. Badrummen har dusch eller badkar samt hårtork. Superiorrummen och juniorsviterna har dock både badkar och dusch.

Dölj texten
 
 
search map