Semesterbostad i Cervinia i Aostadalen

Appartamenti Grand Ourse

 
Appartamenti Grand Ourse är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Grand Ourse är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervinia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheterna ligger i stadsdelen Cielo Alto lite ovanför staden och har utsikt mot det fantastiska "Matterhorn" . Det är endast 300 meter till närmsta skidlift i Cielo- Alto varför de duktigare skidåkarna kan köra direkt vidare ut i det mer än 200 km stora skidområdet.

Alla lägenheter har Tv, telefon och balkong. Tvårumslägenheterna är till 4 personer samt trerumslägenheterna för 5 personer har dessutom diskmaskin. Alla rummen i lägenheterna är åtskillda av en skjutdörr eller en möbel. På stället finns det reception, hiss och parkeringsplats.

Läs mer om Appartamenti Grand Ourse

L√§genheterna på Appartamenti Grand Ourse

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser

lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt enkel bäddsoffa och dubbelbäddsoffa, mindre sovrum med enkelsäng samt badrum.

Trerumslägenhet med 3/5 sovplatser

lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå samt två enkla bäddsoffor, rum med dubbelbäddsoffa, mindre sovrum med en enkelsäng samt badrum.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser

lägenheterna består av ett litet kök/kokvrå, uppehållsrum med två bäddsoffor för vardera en person, mindre rum med två enkelsängar eller våningssäng, sovrum med dubbelsäng samt två badrum.

Dölj texten
 
 
search map